Celebrul Martin White, noul Executive Chef al restaurantului Stejarii Pool Club

interior-stejarii-pool-club-re

Cu o experienţă de peste 15 ani la prestigioase restaurante din România, Martin White este, începând cu luna septembrie, noul Executive Chef al Stejarii Pool Club. Împreună cu echipa sa, el a reinventat într-un mod savuros preparate din bucătăria internaţională, rezultatul fiind un meniu complex, mediteranean, cu influenţe asiatice.

Ingrediente proaspete, de la furnizori de renume

Semnat de către celebrul chef expat, noul meniu conţine preparate realizate cu ingrediente cu precădere proaspete, achiziţionate de la ferme bio şi furnizori de renume locali şi din ţări precum Spania, Olanda, Franţa, Australia. Pe lângă ingredientele de cea mai bună calitate, preparatele se remarcă şi prin prezentarea spectaculoasă, care îmbină texturi şi arome într-un mod ingenios. Pe lângă preparatele care poartă semnătura lui Martin White, meniul propune celor care trec pragul Stejarii Pool Club, paste realizate special după reţetele faimosului chef Tanfani, bucătarul oficial al echipei Pirelli din cadrul Formula 1.

Evenimente tematice, în fiecare săptămână

Situat în zona de nord a Bucureştiului, în mijlocul pădurii Băneasa, restaurantul este aproape atât de centrele business ale capitalei, cât şi de aeroport, ceea ce îl transformă în destinaţia perfectă pentru un prânz sau o cină elegantă, într-un cadru intim şi liniştit.

Săptămânal, la Stejarii Pool Club sunt organizate evenimente tematice, în care preparatele savuroase sunt completate de atmosfera specială. Serile de miercuri sunt dedicate gurmanzilor, aceştia fiind aşteptaţi la Steak Night. Prietenii şi cuplurile sunt aşteptate cu un meniu special vinerea, 300 de lei pentru 2 persoane, în cadrul Chef’s Dinner. Chef Martin White propune un răsfăţ culinar diferit în fiecare săptămână, completat de muzică live. Pentru familii, Stejarii Pool Club pregăteşte în fiecare duminică brunch-uri spectaculoase, ocazie cu care, atât adulţii, cât şi copiii, se pot răsfăţa la final de săptămână. Cei mici se vor putea bucura şi de colţul special amenajat pentru ei, cu jocuri şi alte surprize.

Cu o capacitate de 100 de locuri în interior şi o terasă generoasă cu privelişte spre pădure şi spre piscina olimpică, restaurantul îşi întâmpină clienţii cu un design aparte. De la lounge-ul elegant, unde poate fi admirat acvariul cu peşti oceanici, la biblioteca din lemn masiv şi la zona de bar care se remarcă datorită frunzelor de stejar care parcă planează deasupra ei, Stejarii Pool Club este destinaţia perfectă pentru cei în căutarea unei experienţe culinare desăvârşite, într-o atmosferă unică.