Celebrity trend: Printurile preferate ale celebrităților de la Hollywood

Printurile sunt în tendințele acestui sezon. Eternul gri de toamnă este înlocuit de jucăușele imprimeuri abstracte, de clasicul tartan sau de animal print. Iată ce alegeri recente au făcut celebritățile de la Hollywood în materie de imprimeuri: 

Tartan

Joan Smalls
Lady Gaga

Din punct de vedere cromatic și grafic, tartanul pare un clasic al sezonului rece. Ce e drept, nimic nu se compară cu un sacou clasic din stofă cu imprimeul scoțian. Lady Gaga, una dintre cele mai extravagante celebrități ale tuturor timpurilor, a ales săptămâna aceata să promoveze un produs de beauty purtând un astfel de sacou. Dacă preferi îmbrăcămintea casual, Joan Smalls este exemplul perfect. Cămașa cu imprimeul tartan specifică stilului lamberjack poate fi purtată cu orice tip de jeans sau fustă din denim, într-un outift extrem de confortabil. 

Abstract

Kate Hudson
Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian optează pentru unul dintre cele mai cool costume clasice, scos din anonimat de un print cât se poate de abstract, sub forma unei fuziuni cu efect lichid. Tonurile de oranj, roșu, roz și alb creează o armonie cromatică perfectă pentru acest moment al anului, în care tonurile calde sunt mai mult decât binevenite. Pe de altă parte, Kate Hudson propune un alt tip de print, pentru îmbrăcămintea sport, printr-o pereche de colanți în care tonurile de verde lime și bleu formează o explozie de culoare pe care te poți baza în timpul antrenamentului pentru un boost de energie. 

Message & Logo mania

Caroline Daur
Kim Kardashian
Nicole Scherzinger

Celebritățile adoră creațiile marilor case de modă, așa că nu se feresc să poarte logourile brandurilor favorite. Kim Kardashian și Caroline Daur vin cu două exemple foarte diferite, unul de outerwear Gucci, integrat într-un outfit 60s, iar celălalt extrem de comod, potrivit cel mai probabil pentru orele de sport de acasă. 

Fie că sunt logo-uri, fie că sunt mesaje, vedetele adoră exprimarea prin intermediul cuvintelor sau inițialelor. De data aceasta, frumoasa Nicole Scherzinger a optat pentru o rochie cu noțiuni foarte puternice, precum, „courage”, „love” sau „strenght”, pentru un outfit de gală. 

Floral

Nicole Richie

Nicole Richie a fost una dintre promotoarele stilului boho la Hollywood. Încă de pe vremea în care Rachel Zoe se ocupa de imaginea ei, Nicole Richie a îndrăgit imprimeurile, în special pe cele inspirate de natură. Astăzi poartă un kimono cu motive florale, perfect pentru un look hippie, dedicat unei după-amieze de toamnă, în care savurezi un ceai și o felie de plăcintă cu dovleac.

Animal print

Irina Shayk
Kylie Jenner
Molly Sims
Karlie Kloss
Sofia Vergara
Katy Perry
Jessica Simpson

Cu toate că am fi putut dedica întregului material acestui imprimeu, am ales să încercăm să rezumăm dragostea Hollywoodului pentru animal print. Adevărul este că nimic nu poate fi mai glam decât frumosul motiv al leopardului despre care, dacă o întrebăm pe Kylie Jenner, de exemplu, nici nu mai putem spune când este sau nu în exces. Nici Irina Shayk nu se lasă mai prejos, însă noi salutăm din plin inițiativa Jessicăi Simpson de a opta pentru un singur detaliu zebră. Nu ne înțelefe greșit, și nouă ne place mult animal printul! 

Foto: Hepta