Celebrity trend: Pantaloni-statement în loc de jeanși

Celebrity trend: Pantaloni-statement în loc de jeanși

Dacă te-ai întrebat recent ce mai poartă celebritățile internaționale și ce tendințe mai adoptă, îți spunem astăzi că multe dintre cele, în așteptarea verii, au renunțat la clasicii jeanși în favoarea unor perechi de pantaloni greu de trecut cu vederea. 

Pare greu spre imposibil să renunți la jeanși, chiar și pe timp de vară. Să o spunem drept: sunt extrem de comozi, foarte ușor de combinat cu orice tip de pantofi sau cu topuri din diverse texturi și arată extrem de cool, practic, le au pe toate! Însă mai există și alte variante, iar celebritățile internaționale propun prin stylingurile lor, câteva lookuri cu pantaloni-statement care ne inspiră. 

 Miley Cryrus

Prima în topul nostru este Miley Cyrus, care a optat pentru o pereche de pantaloni evazați transparenți, cu pene și cu o broderie brodată. Faptul că a ales să poarte o astfel de piesă cu un simplu top alb, le dă un aer relaxat, perfect pentru un look cu accente rock sau punk. 

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian a ales tot o pereche de pantaloni evazați, transparenți, îmbogățiți cu drapaje ce le dau un aer prețios. Asortați perfect cu cămașa în același stil, într-o nuanță tonică de turquoise, pantalonii extra-long îi oferă prestanță și un aer statuar.

Celebrity trend: Pantaloni-statement în loc de jeanși
Kendall Jenner

În categoria clasicilor with a twist, avem două fashion icons contemporane: Olivia Palermo și Kendall Jenner. Pantalonii la dungă dau o notă sofisticată oricărui look în care sunt integrați, prin precizia liniilor lor. Kendall Jenner a optat pentru o pereche dreaptă, cu talie înaltă, grej, pentru un look masculin relaxat, iar Olivia Palermo a ales o pereche de culottes, perfectă pentru momentul anului, pe care i-a asortat tot unui look masculin.

Celebrity trend: Pantaloni-statement în loc de jeanși
Olivia Palermo

Gewn Stefani nu poate sta departe de strălucire și bine face. Artista a optat pentru o pereche de pantaloni albi, cu talia și turul căzute, nimic spectaculos până aici. Însă accesorizarea face toți banii! O centură cu franjuri, din cristale, și o pereche de cizme glittery transformă pantalonii în piesa de bază a unui look glam. 

Celebrity trend: Pantaloni-statement în loc de jeanși
Gwen Stefani

Bella Hadid a optat pentru o pereche de pantaloni deasupra genunchilor, cu un imprimeu retro, într-o nuanță aprinsă de roz. Cum temperaturile sunt din ce în ce mai crescute, susținem și noi piesele cât mai lejere, cu aer boem, așa că supermodelul și-a găsit ușor locul în topul nostru! Oricum ar fi, talia înaltă are câștig de cauză pe întregul parcurs al verii!

Celebrity trend: Pantaloni-statement în loc de jeanși
Bella Hadid

Foto: hepta.ro