Celebrity trend: Blue jeans all the way!

Celebrity trend: Blue jeans all the way!

Blue jeans este trendul pe care celebritățile l-au îmbrățișat odată cu venirea verii. Iată care sunt modelele preferate ale acestora și cum îi poartă în metropolele care adoră să se inspire din stilul lor personal: 

Despre jeans mai pot fi spuse foarte puține lucruri, fiind unul dintre materialele preferate ale tuturor, indiferent de naționalitate, vârstă, sex, statut social. De la figurile regale, la celebritățile de la hollywood sau modele internaționale, pantalonii din legendarul denim albastru sunt nedetronabili atunci când vine vorba de îmbrăcămintea casual. 

Este din nou momentul lor de glorie, în care reprezintă una dintre cele mai puternice tendințe ale verii, iar vedetele au ales să îi poarte în diferite stiluri, pe care le analizăm astăzi. 

Irina Shayk

Atunci când pe coperta ediției americane Vogue apărea prima pereche de jeans, era creată o revoluție. Blue jeans într-o alăturare glam cu pietre colorate și un zâmbet de miliarde de caractere critice, care au căzut pe biroul inovatoarei Anna Wintour. Astăzi, combinația dintre o pereche de boyfriend jeans, un corset a la secolul 20 și o pereche de bocanci grunge, pare ceva firesc! Cel puțin atunci când Irina Shayk este cea care poartă această combinație. 

Emily Ratajkowski

Pe boyfriend jeans a mizat și Emily Ratajkowski, care își dezvăluie din nou trupul de invidiat. Ea a asortat perechea de jeans cu un top cu o croială risky, dar de mare efect!

Taylor Hill și Daphne Groeneveld

Rămânând în lumea supermodelelor, Taylor Hill și Daphne Groeneveld au mizat pe clasicii blue jeans drepți, purtați cu topuri scurte și pantofi sport sau cu saboți cu aspect vintage, pentru o ieșire la prânz. 

Katie Holmes

Katie Holmes este extrem de relaxată în ceea ce privește stilul timpului liber, iar asta se vede și în alegerea perechei de jeans extra largi, o croială extrem de iubită în anii ’90. 

Prințesa Diana
Kate Middleton

Prințesa Diana a fost unul dintre cele mai controversate chipuri regale, în special din cauza stilului personal pe care l-a impus împotriva tradiției monarhiei britanice de la acel moment. Aparițiile sale în jeans au rămas în istorie, iar astăzi o admirăm Kate Middleton, călcând pe urmele Prințesei Diana. Purtând un sacou într-o nuanță roz peach și o pereche de teniși albi, Ducesa de Cambridge a fost într-una dintre vizitele de protocol cu un look lejer, dar sofisticat datorat croielilor clasice și echilibrului cromatic perfect. 

Foto: hepta.ro