Celebrity style guide: Denim

Spuneam aici că atunci când vine vorba de denim, nu avem niciodată suficiente piese, fie că ne gândim la jachete, pantaloni, rochii etc. Am făcut și un mic tur al podiumurilor sezonului și am pus pe listă câteva dintre tendințele care vizează acest material versatil. Dar cum se traduc tendințele sezonului în stradă și, mai cu seamă, în zona celebrity? Mai jos, câteva exemple.

’70s

Paris Jackson obișnuiește să ne transporte cu mai toate ținutele ei din ultima perioadă (vezi și outfitul Moschino pe care l-a purtat recent de ziua ei) în anii ’70. Și bine face, pentru că stăpânește suficient de bine „perioada“ și reușește să o aducă într-o formă cool și-n 2018. Un punct în plus și pentru băiatul care poartă tenișii Balenciaga, pe care-i vedem în stânga jos.

Pantaloni largi

Da, cam așa ar trebui să porți pantalonii largi din denim (Chanel). Ansamblul te trimite cu gândul la anii ’70, dar mantoul supradimensionat îl face cât se poate de actual.

Deconstruit

Piese din demin deconstruite ai tot văzut în propunerile designerilor (Balenciaga, Y Project, Vetements etc.) sezonul acesta, era o chestiune de timp până să ajungă și în stradă. Dacă personalitatea îți permite, poartă un ansamblu ca al Ritei Ora. Pont: nuanțele pieselor din demin trebuie să fie similare.

Double denim

Fie că alegi varianta de mai sus ori ceva mai toned-down, ca ansamblul purtat de Hailey Baldwin, double denim-ul e cât se poate de actual.

Salopetă

Chiar dacă Selena Gomez a ales aici să poarte salopeta cu un maiou, mai stylish ar fi să alegi un cropped T-shirt, ochelari geometrici și o borsetă sau un rucsac din pânză.

Foto: hepta.ro