Celebrități care nu au purtat rochie albă de mireasă în ziua nunții lor

MIRESE NONCONFORMISTE

Vedetele sunt nonconformiste, chiar și în ziua nunții. Iată câteva celebrități care au ales să fie altfel și să nu poarte rochie albă de mireasă la nuntă. Unele au mers chiar mai departe și au ales să poarte negru în loc de alb imaculat. Altele au ales ținute care amintesc de orice, mai puțin de o nuntă. Iată cele mai neobișnuite ținute purtate de vedete în ziua nunții lor.

Emily Ratajkowski

mirese nonconformiste

Modelul și actrița s-a căsătorit în 2018 cu logodnicul ei, producătorul de film Sebastian Bear-McClard. Mireasa a ales să poarte în ziua cununiei un costum aparent banal de la Zara, galben muștar, accesorizat cu o pălărie neagră. Ziua nunții ei nu a fost mai puțin romantică din acest motiv, iar în spatele alegerii vestimentare a miresei a stat următorul motiv: ”Nu am agreat niciodată ideea de a purta alb la nunta mea, deoarece nu sunt o femeie pură. Sunt o femeie cu personalitate, cu experiență de viață. Mi-a surâs ideea de a purta un costum, mai ales că ne-am căsătorit la starea civilă, am tratat evenimentul ca pe încheierea unei afaceri. De fapt, mi-am dorit foarte mult să port roșu ințial, dar apoi am văzut acest costum galben muștar și mi-am dat seama pe loc că asta e ceea ce vreau să port”, a declarat Emily Ratajkowski.

Sarah Jessica Parker

mirese nonconformiste

Actrița din Sex and the City și unul dintre cele mai mari fashion icon-uri nu putea să fie o mireasă ca oricare alta, așa că a ales o rochie neagră în ziua nunții ei cu actorul Matthew Broderick. Ținuta a fost semnată de Morgane Le Fay.

Elizabeth Taylor

mirese nonconformiste

La prima ei nuntă cu Richard Burton, din 1964, Elizabeth Taylor a purtat o rochie galbenă de mătase, semnată Irene Sharaff.

Marilyn Monroe

mirese nonconformiste

Marilyn Monroe a fost căsătorita de trei ori, iar la cea de-a doua ei nuntă, cu jucătorul de baseball Joe DiMaggio, actrița purtat o ținută sobră, un deux-piece neagru, cu guler alb. Nunta avut loc în 1953, în San Francinsco, la starea civilă.

Gwen Stefani

gwen stefani

Gwen Stefani a purtat o rochie cu croială calsică, de prințesă, dar a ales accente fuchsia pentru ținuta din ziua nunții ei cu solistul trupei Bush, Gavin Rossdale. Nunta avut loc în 2002, iar rochia de mireasă purtată de Gwen Stefani a fost creată de John Galliano, pe atunci director de creație al casei Dior.

Mandy Moore

mirese nonconformiste

Ca și Gwen Stefani, și actrița și cântăreața Mandy Moore a ales roz în ziua nunții. Artista a purtat o rochie romantică, cu volane, semnată Rodarte. Când a fost întrebată de ce nu a purtat alb, Mandy Moore a spus că albul nu o reprezintă.

Chloë Sevigny

chloe sevigny

Chloë Sevigny a fost dintotdeauna cu un pas înaintea modei și nu putea să se dezmintă nici la nunta ei cu dealerul de artă Siniša Mačković, din martie 2020. Actrița a purtat o rochie negară, mulata, cu botine negre și cu un voal scurt, singurul element alb din ținută.

Categorii Lifestyle