Celebrități ale căror nume reale sunt total diferite

celebrități nume reale

În timp ce unele vedete își schimbă doar numele de familie sau prenumele, sunt și anumite staruri ce au renunțat complet la numele lor real în favoarea unuia mai simplu sau mai interesant. Iată câteva celebrități ale căror nume reale sunt total diferite de cele primite la naștere.

1. Prințul Harry. Deși toată lumea îl cunoaște drept Prințul Harry, numele său real este de fapt Henry Charles Albert David. Astfel, acesta deschide lista cu celebrități ale căror nume reale sunt total diferite.

2. Bruno Mars. Numele real al celebrului cântăreț este Peter Gene Hernandez. “Bruno vine de la Bruno Sammartino, un luptător de wrestling mare și gras. Era un băiat mic și îndesat, așa că tatăl meu m-a poreclit așa”, declara Bruno Mars pentru Rap-Up. “Mars a venit după ce mai multe fete mi-au spus că nu sunt de pe această lume”, a mai spus cântărețul.

3. Lana Del Rey. Pe numele său real Elizabeth Woolridge Grant, interpreta declara pentru MTV: “Am știut că vreau un nume care să sune oarecum exotic, care să-mi amintească de coasta oaceanului din Florida. Lana del Rey a sunat foarte bine”.

4. Elton John. Și celebrul cântăreț britanic se află pe lista de celebrități ale căror nume reale sunt diferite. În caz că nu știai, numele său real este Reginald Kenneth Dwight, Elton John fiind un mix după cele două legende ale muzicii blues, Elton Dean și Long John Baldry

5. Natalie Portman. Numele real al actriței cu dublă cetățenie (americană și israeliană) este de fapt Neta-Lee Hershlag.

6. Julianne Moore. Numele real? Julie Anne Smith. De ce l-a schimbat? “Numele tatălui meu este Moore, cel al mamei este Anne, așa că am unit Anne cu Julie. Așa am putut folosi ambele numele fără a răni sentimentele vreunuia dintre ei”, a declarat actrița pentru new York Times.

7. Cardi B. Numele real al cântăreței este Belcalis Marlenis Almanzar, iar povestea numelui ei de scenă este la fel de savuroasă precum cea care îl poartă. “Numele surorii mele este Hennessy, așa că toată lumea imi spunea mie Bacardi. Apoi mi-am făcut contul de Instagram cu numele Bacardi, Bacardi B. Doar că, din nu știu ce motiv, contul îmi era șters periodic și cred că cei de la Bacardi au avut ceva de a face cu asta. Așa că l-am scurtat și a devenit Cardi B”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii Tonight Show.

8. Calvin Harris. Numele real al dj-ului este Adam Richard Wiles, iar explicația sa pentru această schimbare a fost următoarea: “Primul meu single a fost mai mult spre soul și am considerat că numele de Calvin Harris suna mai ambiguu. Am crezut că oamenii nu-și vor da seama dacă sunt negru sau alb. Ulterior am rămas cu acest nume”, declara Calvin Harris pentru Shortlist.

9. Nicki Minaj. “Unul dintre primii oameni cu care am încheiat contracte de producție a vrut ca numele meu să fie Minaj și m-am luptat cu el, doar că m-a convins să-l folosesc. L-am urât dintotdeauna”, a declarat pentru The Guardian Nicki Minaj, pe numele său real Onika Tanya Maraj.

10. Woody Allen. Regizorul și actorul american, a cărui carieră se întinde peste șase decenii, a folosit dintotdeauna un nume “de scenă”. Numele său real este, de fapt Allan Stewart Konigsberg.

Categorii Lifestyle