Celebra piesă ”Adeline”, în varianta ”Smiley”

Smiley a realizat o variantă proprie a melodiei din anii ’90 ”Adeline”, compusă și interpretată de trupa Timpuri Noi. Smiley spune că a fost mereu un fan al acestei piese, pe care și-a dorit din tot sufletul s-o reinterpreteze în maniera lui proprie.

Mereu mi-a plăcut trupa Timpuri Noi, ascultam mult când eram mic, iar Adeline a fost mereu foarte tare la chefuri, toată lumea se distra când începea. Așa că am ales să fac un remake al piesei, nu cu mult diferit de piesa originală, care sună oricum foarte bine, fix în ideea de vară, de fun, de party”, povestește Smiley, care își dorește să înceapă o vară veselă, lipsită de griji și de temeri.

Videoclipul piesei este imaginat ca o întâlnire cu prietenii, după lunga perioadă de carantină.

La filmări a fost bairam ca pe vremuri, cu numărul permis de persoane, dar suficient cât să ne luăm doza de prietenie și de veselie de care ne era atât de dor. Abia așteptam o distracție cu prietenii, o mini-petrecere, iar la clip m-am întâlnit cu o parte din ei, cu dansatorii cu care am fost în turnee, cu oameni din echipă, am dansat, am râs, a fost o zi foarte tare”, spune Smiley.

Piesa asta este atât de fun, încât nu mi s-a întâmplat să văd pe cineva stând nemișcat pe scaun când o aude. Mie îmi place mult ce a ieșit, noi i-am verificat efectele dansante la mini-petrecerea noastră de la filmarea clipului, iar distracția e garantată. Sper să placă tuturor și să ne vedem sănătoși, în formulele admise, la petreceri!”, adaugă Smiley.