Cele mai trendy coafuri pentru petrecerile de sfârșit de an

hairstyle

Ai rochia și pantofii, te-ai hotărât asupra make-up-ului, dar cum îți aranjezi părul la numeroasele party-uri la care ești invitată în această perioadă? Atmosfera festivă impune ținută și look asemenea, așa că dă atenția cuvenită hairstylingului. Noi îți propunem mai multe variante de aranjare a părului pentru petrecerile de sfârșit de an.

Detaliile fac diferența

Prinde-ți părul într-o coadă simplă, dar accesorieaz-o cu o bijuterie de păr și vei transforma o coadă banală într-o apariție ultra-șic.

Soft Punk

Această combinație de stiluri între James Dean și punk-ul de la începutul anilor 80 este cea mai fresh abordare stilistică a părului. Prinde-ți părul într-un coc înalt în față și adaugă accesorii metalice.

Împletituri

Cea mai moderată abordare stilistică a oărului – o împletitură ușor de realizat, de efect, care dă un aer romantic. Ceva ce nu se va demoda niciodată.

View this post on Instagram

✨Braids on twists on knots ✨ – Drop a 🖤 below if you love this one!

A post shared by MICHELLE|SKW EXTENSIONS (@beautyby_michellesenour) on

Accesorii

Moda agrafelor prinse în numar mare în păr rezistă și la acest sfârșit de an. Dacă nu ești adepta bijuteriilor, dă un aer rock-șic tinutei cu ajutorul agrafelor de păr.

View this post on Instagram

Black on Black on Black 🖤 #MarvelStudios #WandaVision #MonicaRambeau

A post shared by Teyonah Parris (@teyonahparris) on

Eternul bob

Pentru cele mai conservatoare, apelează la această tunsoare ce reprezintă definiția eleganței – cu un bob ca la carte nu dai greș niciodată.

View this post on Instagram

This bob is 🔥 by @chrisjones_hair

A post shared by Hair • Balayage • Ombre (@thehairguides) on

Funde și bentițe 

Printre cele mai cool accesorii de par în iarna lui 2019-2020 sunt fundele de păr. Încearca stilul de fată cuminte cu o funda neagră de catifea, chiar dacă ai trecut de 30 de ani, efectul e garantat.  La fel și în privința betițelor de păr, foarte purtate în ultima jumătate de an și care încă sunt apreciate. 

View this post on Instagram

‘Hello, it’s me’ – Adele #snowwhitevibes #redlips #redlipstick #hairband #moodyphotography

A post shared by Taylor De Bohun (@bonnestaylor) on