Header-March-2019

Cele mai surprinzătoare despărțiri de la Hollywood din ultimul an

Pentru unele vedete – Amy Schumer, de exemplu – 2018 a început excelent: cu multă iubire și chiar și o nuntă! Pentru altele însă, acest an a debutat cum nu se putea mai prost. Este și cazul lui Jennifer Aniston și al lui Justin Theroux, care ne-au luat pe toți prin surprindere săptămâna trecută, când au anunțat că vor divorța după aproape șapte ani de relație și doi ani de căsnicie.

Însă lista cuplurilor care și-au spus „adio” în ultimul an nu se oprește aici, așa că astăzi facem o trecere în revistă a celor mai neașteptate despărțiri de la Hollywood din ultimul an.

Martie 2017: Katy Perry & Orlando Bloom

Ne-am bucurat atât de mult pentru amândoi, mai ales că meritau să aibă parte de un final fericit, după toate relațiile dezastruoase de care au avut parte. Dar nici de data asta nu a fost cu noroc pentru Katy Perry și Orlando Bloom, care au confirmat despărțirea în martie 2017, după un an petrecut împreună.

Aprilie 2017: Kylie Jenner & Tyga

Ultimul an a fost un adevărat rollercoaster pentru Kylie Jenner. În aprilie 2017 s-a despărțit de Tyga, rapperul cu care a avut o relație tumultoasă de aproape trei ani. La scurt timp, aceasta a început să iasă cu un alt rapper, Travis Scott, un apropiat al lui Kanye West, cumnatul lui Kylie. Dar veștile nu s-au oprit aici. La finalul anului trecut au apărut primele zvonuri cu privire la sarcina lui Kylie Jenner, pe care aceasta a decis să o țină secretă până în ultimul moment, lăsând presa să facă speculații. În urmă cu trei săptămâni, Kylie a confirmat pe contul său de Instagram că, pe 1 februarie, ea și Travis au devenit părinții unei fetițe, pe care au ales să o cheme Stormi.

Aprilie 2017: Jesse Williams & Aryn Drake-Lee

Aparent chiar și cele mai solide cupluri s-au destrămat în ultimul an. Jesse Williams, actorul care joacă rolul lui Jackson Avery în Grey’s Anatomy, s-a despărțit de soția lui, Aryn Drake-Lee, cu care are doi copii. Jesse și Aryn s-au căsătorit în 2012, după ce au avut înainte o relație de aproape zece ani.

Mai 2017: Amy Schumer & Ben Hanisch

Anul trecut, Amy Schumer s-a despărțit de iubitul ei, designerul de mobilă Ben Hanisch, cu care a avut o relație de aproape 18 luni. Între timp, actrița l-a cunoscut pe Chris Fischer, un cunoscut chef din New York și autor al unor cărți de cooking, care i-a și devenit soț în urmă cu câteva zile.

August 2017: Chris Pratt & Anna Farris

2017 nu a fost un an norocos nici pentru Anna Faris și Chris Pratt. La scurt timp după ce au anunțat că divorțează, au apărut și primele speculații despre motivul separării lor, motiv care ar fi purtat numele lui Jennifer Lawrence (Pratt a jucat alături de ea în Passengers). Nimic mai fals, pentru că actrița din The Hunger Games și Silver Linings Playbook era pe-atunci împreună cu regizorul Darren Aronofsky.

Septembrie 2017: Rachel Bilson & Hayden Christensen

S-au cunoscut în 2007, la filmările pentru Jumper, și nimic nu părea să le stea în cale. Totuși, în această lună, după zece ani și un copil împreună, Rachel Bilson și Hayden Christensen și-au anulat logodna și au decis să meargă pe drumuri separate – ea a rămas în Los Angeles, în timp ce el stă în Toronto, unde filmează pentru comedia romantică Little Italy.

Septembrie 2017: Fergie & Josh Duhamel

Fergie și Duhamel au anunțat în luna septembrie că se despart… după mai bine de opt ani de mariaj. Cei doi s-au cunoscut în 2004, când trupa din care făcea parte artista, Black Eyed Peas, filma un cameo pentru serialul lui Duhamel, Las Vegas. S-au logodit în decembrie 2007, iar pe 10 ianuarie 2009 s-au căsătorit. Fiul lor, Axl Jack, s-a născut în august 2013.

Octombrie 2017: Robert Pattinson & FKA

Ladies, Robert Pattinson a revenit la statutul de burlac. Actorul s-a despărțit de cântăreața și compozitoarea FKA Twigs după aproape trei ani petrecuți împreună.

Noiembrie 2017: Jennifer Lawrence & Darren Aronofsky

Erau unul dintre cele mai promițătoare cupluri de la Hollywood, dar povestea lor s-a încheiat mult mai rapid decât ne așteptam. Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky au făcut un film împreună – horror-ul Mother! – și s-au despărțit la scurtă vreme de la lansarea peliculei. Totuși, o sursă apropiată cuplului le-a povestit celor de la Entertainment Tonight că cei doi au hotărât să rămână prieteni.

Ianuarie 2018: Lena Dunham & Jack Antonoff

Lena Dunham, creatoarea și protagonista serialului Girl, și muzicianul Jack Antonoff, chitaristul trupei Fun, s-au despărțit la începutul acestui an, după o relație de cinci ani.

Februarie 2018: Jennifer Aniston & Justin Theroux

Cu toții am fost convinși că Jennifer Aniston a descoperit iubirea adevărată alături de Justin Theroux, mai ales după relațiile complicate și intens mediatizate cu Daniel McDonald, Brad Pitt, Vince Vaughn și John Mayer. Actrița a început să iasă cu Theroux în mai 2011, iar un an mai târziu au cumpărat împreună o casă de aproximativ 22 de milioane de dolari, în cartierul Bel Air din Los Angeles. Tot aici s-au și căsătorit în 2015, când au pus la cale o nuntă spontană, la care au participat și vedete precum Courtney Cox, Ellen DeGeneres și Lisa Kudrow. Ce s-a întâmplat între timp cu unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood? Se pare că distanța și stilul lor de viață complet diferit s-ar fi numărat printre principalele cauze ale despărțirii: Justin își dorea să stea mai mult în New York, unde voia să lucreze, în timp ce Jennifer iubea viața din Los Angeles și nu accepta un compromis. Cât despre zvonurile care anunță o eventuală împăcare între Jen și Brad Pitt, trebuie să spunem că sunt doar atât… zvonuri. O sursă apropiată actriței a declarat pentru E! că aceasta nici măcar nu vorbește vreodată despre Brad, așa că nu poate fi vorba de vreo împăcare.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle