Cele mai spectaculoase rochii de la Met Gala 2019

Met Gala, cel mai așteptat eveniment fashion al anului, pentru care celebritățile își pregătesc minuțios și cum mult timp înainte ținutele, a avut loc aseară, la Metropolitan Museum of Art, din New York. După cum probabil știi deja, scopul principal al evenimentului sunt strângerile de fonduri pentru Costume Institute, dar, ca-n fiecare an, în prima săptămână din mai, se dă probabil cea mai spectaculoasă petrecere tematică, pentru că până la urmă, Met Gala este fashion’s biggest night out și e celebrată ca atare.

Tema galei, „Camp: Notes on Fashion“ dă și numele expoziției care va fi deschisă pe 9 mai, pentru care Andrew Bolton, Costume Institute, a scos din arhivele muzeului toate piesele care fac trimitere către eseul „Notes on Camp“, scris de Susan Sontag, fotografă și scriitoare, în 1964.

Pe lângă ținutele în culori vibrante, înțesate cu paiete sau pene, vedetele au făcut și mici show-uri – Lady Gaga a purtat patru outfituri create de Brandon Maxwell și a transformat apariția la Met Gala într-un adevărat performance. Billy Porter a avut o intrare spectaculoasă purtând o rochie inspirată de Cleopatra, Katy Perry a defilat într-o rochie sub formă de candelabru, iar lista poate continua.

Mai jos, am selectat cele mai spectaculoase outfituri purtate de vedete la Met Gala 2019.

Lady Gaga – rochie Brandon Maxwell
Lady Gaga – outfit Brandon Maxwell
Lady Gaga – rochie Brandon Maxwell
Lady Gaga – rochie Brandon Maxwell
Cardi B – rochie Thom Browne
Lupita Nyong’o – rochie Versace
Kendall Jenner – rochie Versace
Katy Perry – rochie Moschino
Emily Ratajkowski – rochie Dundas
Janelle Monae – rochie Christian Siriano
Celin Dion – Oscar de la Renta
Ciara – rochie Dundas
Saoirse Ronan – rochie Gucci