Cele mai spectaculoase piscine din lume

bali ubud hanging gardens

Când călătorești, nimic nu e mai reconfortant decât o baie în piscină. Totuși, aceste locuri oferă mai mult decât atât și nu seamănă cu nimic din ceea ce ai întâlnit până acum. Îți oferă experiențe senzoriale unice, pe care nu le vei uita prea curând. Iată unde poți găsi cele mai spectaculoase piscine din lume, care te pot inspira pentru următoarea destinație de vacanță.

Hanging Gardens of Bali

bali ubud hanging gardens

Aceste piscine sunt suspendate desupra pădurilor tropicale din Bali și au primit titlul superlativ din partea specialiștilor din turism. De asemenea, sunt destinația nr. 1 pentru cei care vin în luna de miere.

Situat în inima junglei balineze, în Ubud, Hanging Gardens of Bali are deschidere și cître raul Ayung, către templul Dalem Segara și către culturile terasate de orez. Fiecare vilă este decorată cu motive tradiționale Alang Alang, în completă armonie cu natura – copaci de cafea, bambus și orhidee, care creează un paradis tropical veritabil.

Belmond Hotel Caruso, Italia

belmond amalfi

Piscina infinity de aici se confundă cu privelișea asupra coastei Amalfi. Fostul palat ce datează din secolul al XI-lea, transformat în hotel, întrunește așteptările celor mai pretențioși oaspeți. Este decorat cu marmură și cu obiecte prețioase de artă, înconjurat de o plantație de lămâi și de măslini.

Hierve el Agua, Mexic

hierve el agua mexic

Această formațiune calcaroasă de desupra văii Oaxaca conține atât piscine naturale, cât și artificiale. Apele de aici au  temperatura de 22-27 de grade Celsius și au proprietăți tămăduitoare, Pe lângă piscine, sunt și izvoare și cascade care formează un peisaj care pare din altă lume. Hierve el Agua este situat într-o zonă izolată, populată cu cactuși si vegetație semideșertică și iese cu atât mai mult în evidență în acest peisaj arid.

Marina Bay Sands Hotel, Singapore

marina bay sands singapore

O suprafață imensă de pe acoperișul turnurilor hotelului e acoperită de piscina infinity, cea mai mare din lume, care oferă o priveliște unică asupra orașului Singapore.  Este un loc emblematic pentru Singapore, de unde se poate admira orașul în toată splendoarea lui și este definiția luxului malaezian. Aici sunt o mulțime de alte atracții – restaurante și magazine.

Hotel Indigo, Hong Kong

indigo hong kong

Piscina oferă o privelișe care îți taie respirația asupra Wan Chai, cea mai animată zonă din Hong Kong. Boutique hotelul oferă experiențe locale autentice, design modern și confort la superlativ.

InterContinental Dubai Festival City, Dubai

intercontinental dubai

O suprafață întinsă acoperită cu apă se află pe acoperișul clădirii. Resortul de cinci stele din Dubai oferă o experiență pe gustul celor obișnuți cu luxul, unde nimic nu este prea mult. Punctul forte este priveliștea de pe acoperiș.

Categorii Lifestyle