Cele mai spectaculoase costumații de Halloween ale starurilor de la Hollywood

Ești în pană de inspirație legat de ce să porți pentru Halloween? Poate te inspiră costumațiile vedetelor – le-am pus cap la cap pe cele mai interesante din ultimii ani:

Cine: Iggy Azalea

Când: 2013

Drept cine: Cruella de Vil

Complet cu dalmațian și cu perucă în două culori (care, de fapt, arată chiar foarte fashionable – nu mai vorbim despre ținuta în sine, care, dacă nu ar veni la pachet cu machiajul special realizat pentru a contura trăsăturile personajului, ar merge purtată în afara unei petreceri de Halloween).

Cine: Katy Perry

Când: 2014

Drept cine: un chips Cheeto

Da, Katy Perry s-a costumat într-un soi de pufulete american cu brânză. Da, Katy e awesome.

Cine: Gigi Hadid

Când: 2015

Drept cine: Sandy din Grease

Dintre toate reinterpretările” care i s-au adus personajului Oliviei Newton-John de-a lungul anilor, Gigi a nimerit cel mai bine vibe-ul anilor ’70 (și silueta imposibil de skinny a Oliviei).

Cine: Heidi Klum

Când: 2015

Drept cine: Jessica Rabbit

Heidi Klum e, fără îndoială, regina Halloweenului. An de an, Heidi respectă tradiția începută acum mulți ani – cea de a compune un costum absolut spectaculos. În 2015 a petrecut zile întregi într-un laborator de protetică înainte de propria petrecere de Halloween. O fotografie postată chiar de ea pe Instagram, în care se vedea cum îi este aplicată partea dorsală a costumului, a făcut ca lumea să speculeze că urma să se costumeze în Kim Kardashian.

Cine: Orlando Bloom și Katy Perry

Când: 2016

Drept cine: Bill Clinton și Hillary Clinton

Orlando și Katy au apelat la ajutorul unor experți în protetică pentru a putea recrea (destul de fidel) figurile soților Clinton. Katy a replicat chiar și modul în care Hillary ridică piciorul. Pe lângă asta, cei doi au fost însoțiți întreaga seară de un bodyguard” de la Serviciile Secrete.

Cine: Beyoncé și Jay-Z

Când: 2016

Drept cine: Barbie și Ken

Cu siguranță nu au fost prea comode, însă costumele de Barbie și Ken ale lui Beyonce și Jay-Z, complet cu cutii de păpuși, au bifat un mare win” pe Instagram.

Cine: Cindy Crawford și Rande Crawford

Când: 2013

Drept cine: Slash & Axl Rose

Cindy și Rande au replicat atât de bine look-urile rockerilor din trupa Guns’n’Roses, încât multă lume au crezut că artiștii în persoană erau cei ce au venit la petrecere.

Cine: Julianne Hough și Ryan Seacrest

Când: 2012

Drept cine: Bonnie & Clyde

Dacă stai să te gândești un pic, look-ul Bonnie” e potrivit și pentru mers la birou, nu numai pentru o petrecere de Halloween…

Cine: Paris Hilton

Când: 2013

Drept cine: Miley Cyrus

De foarte multe ori se întâmplă ca, de Halloween, vedetele să se costumeze în… alte vedete. Este și cazul lui Paris Hilton, care în 2013 a recreat look-ul cu care Miley făcuse vâlvă cu câteva luni înainte la MTV Video Music Awards, când a dansat alături de Robin Thicke.

Cine: Katy Perry

Când: 2012

Drept cine: Daria

Daria este adolescenta mizantropă din serialul cu același nume care a rulat pe MTV între 2007 și 2012. Katy Perry i-a surprins la fix privirea cinică.

Foto: hepta.ro