Cele mai simpatice comedii romantice din ultimii cinci ani

După succesul unui articol de care încă se bucură toți cititorii noștri, mai exact acesta – Comedii romantice care te vor binedispune instantaneu – astăzi ne-am gândit la un update pentru fanii acestui gen. Și am pregătit un top cu cele mai cheesy, dar și cele mai simpatice comedii romantice din ultimii 5 ani. Sunteți pregătiți pentru o porție de distracție?

Home Again (2017)

O comedie romantică excelentă pentru weekendurile în care ai poftă de râs, Home Again o are în prim-plan pe Alice Kinney (Reese Witherspoon), o femeie care, după despărțirea de soțul ei, se mută în Los Angelesul natal împreună cu cele două fetițe ale sale. În scurt timp, aceasta cunoaște trei tineri artiști care visează la o carieră în cinematografie și care sunt disperați să își găsească un loc în care să locuiască. Generoasă din fire și hotărâtă să iasă din zona de confort, Alice îi invită pe cei trei să stea la ea acasă, fără să bănuiască o clipă care vor fi consecințele hotărârii sale, pe plan sentimental și nu numai.

Paris Can Wait (2016)

În regia lui Eleonor Coppola, Paris Can Wait urmărește aventura pe care o trăiește Anne (Diane Lane) prin cele mai frumoase colțuri are Franței. Neglijată de soțul ei, un producător de film preocupat doar de muncă, Anne ajunge să plece într-o excursie neașteptată cu nimeni altul decât Jacques (Arnaud Viard), partenerul de afaceri al soțului său, un francez pus pe șotii, care o ajută să-și redescopere pofta de viață.

Bridget Jones’s Baby (2016)

Bridget Jones se numără printre cele mai îndrăgite personaje feminine din toate timpurile, așa că imaginați-vă entuziasmul tuturor când a fost anunțat al treilea film al seriei. În Bridget Jones’s Baby, eroina noastră este despărțită de domnul Darcy (Colin Firth), dar se descurcă de minune și fără el, concentrându-se pe noul ei job. Cu toate acestea, în viața sa apare un american care îi fură inima, Mark (Patrick Dempsey), așa că Bridget Jones se trezește din nou într-o situație complicată. Iar ca și când asta nu ar fi suficient, Bridget află că este însărcinată, dar nu știe sigur cine este tatăl copilului său.

Mr. Right (2015)

Dezamăgită în urma unui nou eșec în dragoste, Martha (Anna Kendrick) hotărăște să iasă din zona de confort și să facă o mulțime de nebunii. Viața ei se complică și mai tare în clipa în care îl întâlnește pe misteriosul Francis (Sam Rockwell) la un supermarket. Chimia dintre cei doi este extrem de puternică, însă Martha nu bănuiește o secundă că bărbatul care i-a furat inima este mult mai periculos decât își imaginează ea.

Keeping Up with the Joneses (2016)

Viața lui Karen (Isla Fisher) și a lui Jeff Gaffney (Zach Galifianakis) decurge cât se poate de normal până în ziua în care se aleg cu noi vecini, Natalie (Gal Gadot) și Tim Jones (Jon Hamm), un cuplu cu o viață perfectă la prima vedere. Dar Karen începe să intre la bănuieli și, ca orice femeie curioasă din suburbie, se apucă să îi „investigheze” pe soții Jones. Iar surprizele nu întârzie să apară.

Playing It Cool (2014)

Chris Evans joacă rolul unui scriitor de scenarii care are probleme atunci când trebuie să scrie povești de dragoste și asta pentru că dragostea e cam absentă din viața lui. De fapt, acesta a avut grijă să facă praf toate relațiile de până acum. Într-o zi însă, o cunoaște pe cea care îi fură de tot inima și toate lucrurile pe care le credea până atunci se schimbă. Singura problemă e că ea este deja logodită.

Drinking Buddies (2013)

Kate (Olivia Wilde) și Luke (Jake Johnson) sunt colegi de muncă, băutori de bere (e în job descriptionul lor) și… cei mai buni prieteni. Oricine petrece timp în preajma lor își dă seama că sunt perfecți unul pentru celălalt, doar că amândoi au relații cu alte persoane. Lucrurile se complică și mai mult în timpul unei excursii în care toate cărțile sunt date pe față.

The Big Sick (2017)

Având la bază fapte reale, The Big Sick îi are în prim-plan pe Kumail (Kumail Nanjiani) și Emily (Zoe Kazan), care se cuplează după un spectacol de stand up comedy. Ceea ce trebuia să fie un one night stand se transformă într-o relație în toată regula, o relație care nu este deloc ferită de complicații, mai ales că tradiționalista familie de musulmani a lui Kumail își dorește pe altcineva pentru acesta.

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle