Cele mai scurte căsnicii ale starurilor

Pe lângă celebritate, bani, evenimente și petreceri cool, momente pe covorul roșu, Hollywood-ul înseamnă și renunțarea la viața intimă. Fiecare apariție e pusă sub lupă, fiecare scandal este dezbătut în presă: întotdeauna rămâne un secret de aflat. Iar dacă săptămânile trecute am făcut un top al despărțirilor neașteptate din 2016, de această dată ne ocupăm de recorduri. De la numai câteva ore la câteva luni, aflăm cât au durat cele mai scurte căsnicii din lumea vedetelor.

Bradley Cooper și Jennifer Esposito
Da, pare greu de crezut, dar, odată ca niciodată, actorul din The Hangover, American Sniper și Silver Lining Playbook a fost însurat. În decembrie 2006, acesta s-a căsătorit cu Jennifer Esposito, actrița din Mistresses și The Affair, în cadrul unei ceremonii din sudul Franței, însă mariajul lor a durat numai patru luni. Invitat la emisiunea lui Howard Stern în 2011, actorul a spus că „partea bună e că amândoi ne-am dat seama, uneori îți dai seama pur și simplu…”, făcând referire la faptul că relația lor nu avea șanse să funcționeze. Bradley Cooper se pregătește în prezent să devină tătic, iubita lui Irina Shayk fiind însărcinată cu primul lor copil.

Pam Anderson și Rick Salomon
Acum mulți, mulți ani, relațiile Pamelei Anderson erau nelipsite de pe primele pagini ale ziarelor. În 1995, actrița din Baywatch s-a căsătorit cu toboșarul de la Mötley Crüe, Tommy Lee, deși îl cunoștea pe rocker de numai patru zile. Cei doi au divorțat după trei ani, însă aceasta nu a fost singura extravaganță amoroasă a vedete. Pam s-a recăsătorit în 2007 cu producătorul de film Rick Salomon, dar aceasta a divorțat după numai două luni. Actrița s-a recăsătorit cu Salomon în 2013, dar a divorțat din nou de el în 2015.

Kim Kardashian și Kris Humphries
Înainte de epoca lui Kim și Kanye sau, pe scurt, era Kimye, Kim Kardashian a fost căsătorită cu jucătorul american de baschet Kris Humphries. Nunta celor doi a fost televizată și documentată până în cele mai mici detalii de E!, dar chiar și cei mai înfocați fani ai emisiunii Keeping Up with the Kardashians știau că această căsnicie nu va rezista, mulți făcând predicții privind durata ei. După numai 72 de zile, Kim și Kris au depus actele de divorț, citând diferențe ireconciliabile.

Colin Farrell și Amelia Warner
Colin și Amelia Warner, actuala soție a lui Jamie Dornan, s-au căsătorit în 2001, pe o plajă în Tahiti, iar Farrell chiar și-a tatuat numele ei pe deget. Cei doi s-au despărțit după doar patru luni, însă Warner a ținut să precizeze ulterior că nunta lor pe malul mării a fost una de formă, fără implicații legale.

Jennifer Lopez și Chris Judd
Viața sentimentală a lui Jennifer Lopez a fost întotdeauna în topul subiectelor hot, mai ales că artista a trăit câteva povești de dragoste extrem de interesante. Una dintre cele mai scurte căsnicii ale sale a fost cea cu dansatorul Chris Judd, care a durat mai puțin de zece luni. Imediat după pronunțarea divorțului celor doi, Jennifer Lopez a început să iasă cu Ben Affleck.

Britney Spears și Jason Alexander
După câteva zile de petreceri nebune în Las Vegas, Britney Spears a hotărât să mărite cu prietenul său din copilărie, Jason Alexander, cei doi făcând marele într-o zi de sâmbătă, la cinci dimineața, la Little White Chapel din oraș. Mariajul celor doi a fost anulat după numai 55 de ore.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle