Cele mai scumpe rochii de mireasă de la nunțile vedetelor

kate middleton mireasa

Iată clasamentul celor mai scumpe rochii de mireasă îmbărcate de vedete de-a lungul timpului. Printre cele mai pretențioase mirese s-au numărat celebrități precum Serena Williams, Chiara Ferragni, Grace Kelly, Kate Middleton etc, care au purtat rochii de sute de mii de euro, realizate cu migală din cele mai prețioase materiale și accesorii.

Din topul celor mai extravagante și scumpe rochii de mireasă realizat de publicația Flowercard lipsește una dintre cele mai contestate vedete din lume – Meghan Markle, cărei rochie de mireasă Givenchy n-a costat decât 121 485 de euro, preț pe care l-a plătit din buzunarul ei propriu.

Serena Williams

View this post on Instagram

Official. 📸 @melbarlowandco @allanzepedaphotography

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

Rochia de mireasă purtată de una dintre cele mai mari jucătoare de tenis ale lumii la nunta sa cu Alexis Ohanian din 2017 a fost evaluată la 3 162 491 de euro. Ținuta a fost creată de designerul Sarah Burton (directorul de creație al casei Alexander McQueen).

Victoria Swarovski

Moștenitoarea Imperiului Swarowski a purtat la nunta ei cu Werner Mürz o rochie care cântărea 46 de kilograme, datorită celor 500 000 de cristale cu care a fost împodobită. Rochia a costat 903 569 de euro și a fost creată de Michael Cinco.

Grace Kelly

Actrița s-a căsătorit cu Prințul Rainier de Monaco în 1956, într-o rochie de mireasă Helen Rose, care a costat 488 565 de euro.

Kim Kardashian

View this post on Instagram

5 years and 4 kids ✨ life couldn’t be better! *anniversary coming so soon*

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

La cea de-a doua ei nuntă, cea cu Kanye West din 2014, Kim Kardashian a îmbărcat o rochie de mireasă creata de Riccardo Tisci pentru Givenchy, care a costat 467 779 de euro.

Salma Hayek

Actrița de origine mexicană Salma Hayek s-a căsătorit la Veneția cu omul de afaceri francez miliardar Francois-Henri Pinaul într-o rochie creată de Nicolas Ghesquière, al cărei preț a fost de 448 045 de euro.

Kate Middleton

Kate Middleton s-a măritat cu Prințul William în 2011 și a purtat la nuntă o rochie creată de aceeași Sarah Burton (Alexander McQueen), care a costat 427 325 euro.

Coleen Rooney

Soția fotbalistului de la Manchester United, Wayne Rooney, s-a măritat într-o rochie Marchesa, de 403 246 euro.

Chiara Ferragni

Cea mai admirată și urmărită personalitate social media din lume, Chiara Ferragni, s-a măritat în 2018 cu cântărețul Federico Lucia (Fedez) într-o rochie creată special pentru ea de Maria Grazia Chiuri, directorul de creație Dior. Rochia a fost evaluată la 370 570 de euro.

Amal Clooney

Avocatul pentru drepturile omului Amal Clooney s-a măritat în 2014 cu George Clooney tot la Veneția, într-o rochie Oscar de la Renta, în valoare de 355 629 euro.

Marie-Chantal Miller, Prințesa moștenitoare a Greciei

Prințesa Marie-Chantal a Greciei s-a căsătorit în 1995 cu Prințul Pavlos al Greciei și a purtat o rochie Valentino, de 327 159 euro.

Foto: Hepta, OK! Magazine, Hello!

Categorii Lifestyle