Cele mai populare 10 seriale de pe Netflix

stranger things netflix

Ai terminat de văzut seria preferată sau ești în căutare de seriale care să te țină cu sufletul la gură? Iată care sunt cele mai populare 10 seriale de pe Netflix.

Topul cu cele mai populare 10 seriale de pe Netflix are la bază un studiu realizat pe 11.135 de subscriberi ai platformei de streaming din Statele Unite.

10. Friends. Celebrul serial “Friends”, transmis de NBC între 1994 și 2004 se află pe locul 10 în topul cu cele mai populare seriale de pe Netflix.

09. The Office. Un alt serial ce a făcut senzație în trecut și care rămâne în topul amatorilor de serii tv este și “The Office”, transmis tot de NBC, între 2005 și 2013.

08. The Crown. Primul serial produs și distribuit de Netflix din acest top este “The Crown”. De altfel, iubitorii acestei serii bazate pe povestea reginei Elisabeta a II-a așteaptă apariția celui de-al treilea sezon.

07. Lucifer. Serialul care se concentreză pe irezistibilul personaj negativ a fost tranferat de la Fox către Netflix și se va încheia după sezonul 5. Iată trailerul sezonului 4, în caz că vrei un motiv în plus pentru a-l viziona.

06. Black Mirror. Un serial ca niciunul altul de până acum, ce merită încadrat în top cele mai populare 10 seriale de pe Netflix, mai ales că au apărut destul de recent episoade noi. În continuare îți prezentăm trailerul celui mai recent sezon.

05. Grace and Frankie. Serialul este produs de Netflix și le are în prim-plan pe Jane Fonda și Lily Tomlin. Serialul promite să revină și cu un al șaselea sezon.

04. Ozark. Un alt serial marca Netflix, Ozark spune povestea familiei Byrdes, una cât se poate de banală, cu o excepție: capul familiei se ocupă cu spălare de bani pentru al doilea cel mai mare cartel din Mexic.

03. Orice film de pe Netflix.

Nu, nu este vorba de numele vreunui film, ci asta înseamnă că participanții la studiul amintit mai sus au ales să vizioneze filme și nu seriale.

02. Stranger Things. Un alt serial original Netflix, Stranger Things promite să te țină în fața televizorului ore întregi, mai ales că al treilea sezon a debutat de curând.

01.Orange is the New Black. Iată că am ajuns și la finalul clasamentului. Astfel, în topul cu cele mai populare seriale de pe Netflix se află Orange is the New Black, tot un serial produs de Netflix. Ultimul sezon va fi disponibil pe platforma de streaming începând cu 26 iulie.

Acestea sunt cele mai populare seriale de pe Netflix, așa cum au fost votate de aboanții platformei. Dacă ar fi să faci proriul top, acesta ar fi diferit?

Citește și: 6 filme mai bune decât cărțile care le-au inspirat

Citește și: Care sunt serialele preferate ale celebrităților?

Categorii Lifestyle