Cele mai nonconformiste ținute de la Grammy 2017

Dacă prima oară am căutat să ne inspirăm din cele mai stylish ținute pe care le-am văzut pe covorul roșu la Grammy, acum e rândul să analizăm cele mai noncoformiste apariții. Cel mai probabil nu ne-am îmbrăca astfel în viața de zi cu zi, dar cine știe, poate furăm niște idei creative pentru diverse evenimente (sau baluri de Halloween!). De multe ori, artiștii ne lasă cu gura deschisă atunci când aleg să se îmbrace extrem de îndrăzneț. Mai jos ai 10 exemple de astfel de ținute, care ne fac să exclamăm wow, ce-o fi fost în mintea lor?!

Joy Villa

Cântăreața a uimit printr-o rochie cu un mesaj plin de patriotism: Make America great again!. Cu o geantă-plic în formă de inimă regală și o floare albă în păr, artista își exprimă starea de spirit.

Sofia Reyes

Artista a purtat o rochie transparentă, din dantelă, care necesită mult curaj pentru a fi purtată la un eveniment. Extrem de provocatoare și totodată feminină, această ținută nu a putut trece neobservată.

Serayah McNeil

Serayah a abordat o ținută foarte cool care i se potrivește mănușă look-ului său nonconformist. O rochie-cămașă glitter gold, lăsată pe umăr, purtată cu o preche de cizme peste genunchi este o combinație care te poate inspira sezonul acesta.

Halsey

Cântăreața a purtat un costum din satin, într-un albastru electric, care a atras atenția prin decolteul îndrăzneț și accesoriile alese. Puțin cam casual pentru covorul roșu…

Girl Crush

Nu știm exact cine este Girl Crush și nici cine a inspirat-o în alegerea unui ținute atât de… interesante. Rochia de prințesă care din baloane colorate, în care predonomină rozul candy este desprinsă parcă din alt peisaj, nu neapărat din povestea Grammy.

Andra Day

Cântăreața s-a transpus într-un întreg personaj: florile din păr, rochia din voal portocalie, ne duce cu gândul la un fel de Mama Natură. Mă tot gândesc cum aș putea numi abordarea ei, dar totuși nu prea pare o alegere inspirată pentru acest eveniment.

Charlie XcX

Cu siguranță, artista a ținut neapărat să stârnească reacții la Grammy’s cu alegerea unei astfel de ținute. Imprimeul de pe rochie  este unul mai degrabă vulgar decât nonconformist. Sau depinde de gusturi…

Michelle Pesce

Mie mi-a plăcut maximum ținuta lui Michelle! Costumul glitter-argintiu, purtat cu acel top este o combinație foarte chic. faptul că sacoul este purtat lejer pe umeri arată foarte bine.

Jacqueline van Bierk

Artista ne-a obișnuit deja cu un stil vestimentar ieșit din comun. De la culoarea părului, până la rochia care are atașate discuri, tot look-ul este desprins din povestea ei.

Lady Gaga

Deja asociem numele artistei cu ținute care au în spate un întreg concept. Anul acesta a purtat o ținută all black, rock, care arată destul de bine pe ea. Cizmele cu platforme foarte înalte, dresurile plasă și jacheta cu ținte lungi și decolteu adânc, compun una dintre cele mai nonconformiste ținute de la Grammy.

Sursă foto: hepta.ro

Citește și:

15 ținute feminine la premiile Grammy 2017