Cele mai noi și eficiente proceduri din domeniul frumuseții

Pe zi ce trecere, apar tratamente tot mai avansate în domeniul frumuseții, iar acest lucru nu face decât să ne bucure. Astăzi, aflăm despre trei dintre cele mai noi proceduri de beauty, de la specialiștii unei clinici private din Turcia.

1). CooLifting 

Aplicația CooLifting este o metodă eficientă care asigură hidratarea şi vitaminizarea moleculară a pielii fără injectare, fiind aplicată printr-o tehnologie specială de încălzire redusă şi înaltă presiune. Este un tratament eficient împotriva îmbătrânirii. CooLifting este conceput pentru a trata în mod eficient zonele în care efectele îmbătrânirii sunt cele mai pronunțate, precum zona ochilor, fruntea, obrajii şi buzele.

Primul efect vizibil al CooLifting este un ten luminos care înainte era lipsit de viață, obosit și aspect de ten mat şi uscat. La sfârșitul procedurii se elimină în același timp ridurile superficiale, se estompează ridurile adânci și se reduc ridurile profunde.  Metoda este simplă, rapidă și eficientă- doar 5 minute o ședință.

2). İnnofacial 

Terapia INNOFACIAL este cel mai recent sistem avansat de regenerare a pielii, fără laser. Este singurul proces care combină curățarea, peelingul, extracția, hidratarea și protecția antioxidantă. Fără nevoia de vindecare, se obține o piele mai curată și mai frumoasă. Tratamentul este calmant, hidratant, non-invaziv și neiritant pentru piele. Este o îngrijire combinată care oferă soluții pentru multe probleme de piele diferite, atât pentru bărbați, cât şi pentru femei, care sunt ușor de aplicat la toate tipurile de vârstă și piele.

Cea mai recentă aplicație de îngrijire a pielii este Innofacial, aprobată de FDA. O ședință durează aproximativ 30 – 40 de minute. În funcție de necesitățile pielii o dată pe lună se aplică 4-6 sesiuni, ca tratament. Pielea poate fi întreținută prin şedinte de menținere, la fiecare șase luni. Deoarece nu irită pielea, viata şi activitatile cotidiene pot fi continuate cu ușurință după aplicare.

3). SATIN FACE LIFT

Cea mai importantă cauză a căderii pielii de pe față este faptul că capacitatea de reținere a umidității pielii scade în fiecare an pe măsură ce progresează și nu poate rezista gravitației. Factorii de mediu, patrimoniul genetic, obiceiurile nutriționale se numără printre factorii care duc la deteriorarea  ovalului facial, la scăderea, etanșeitatea pielii, lucru ce afectează negativ viața noastră.

Satin Face Lift este o aplicație alternativă care se aplică fără intervenție chirurgicală, fără durere, confortabilă și fără a afecta viața noastră socială. Cea mai importantă caracteristică a tratamentului este faptul că oferă trei tehnologii diferite împreună și într-un mod puternic.

Medicana este unul dintre cele mai mari grupuri de clinici și spitale din Istambul. Aici se pot realiza cele mai noi și eficiente tratamente din domeniul frumuseții, printre care și metodele mai sus menționate, spune Eva Pavel, consilierul medical care ajută pacienții români să primească opiniile specialiștilor unor clinici de renume din străinătate.