Cele mai noi producții de pe Netflix în luna noiembrie

seriale noi netflix

O mulțime de producții noi vor fi disponibile pe canalul de streaming Netflix în luna de noiembrie. Abonații vor putea putea urmări atât filme și seriale originale Netflix, cât și producții licențiate, care au rulat cu succes la cinema. De asemenea, vor fi difuzate și noi sezoane ale serialelor consacrate.

Astfel, printre producțiile originale Netflix noi se numără seriale precum drama American Son – o adaptare după o piesă de pe Broadway, despre un cuplu interrasial cu probleme, care caută explicații pentru dispariția fiului lor (cu Kerry Washington și Stephen Pasquale), drama Hache – în Barcelona anilor ’60, Helena (Adriana Ugarte) cucerește un periculos baron al drogurilor și își perfecționează abilitățile necesare preluării imperiului acestuia, Queer Eye: We’re in Japan! – în Japonia, cei 5 fabuloși învață doritorii cum să aibă grijă de ei și de ceilalți, explorând totodată bogăția culinară și culturală a țării, Green Eggs and Ham – Guy și Sam, diametral opuși, vor să salveze un animal în pericol și învață să încerce lucruri noi precum speranța, prietenia și… un fel de mâncare încântător etc. 

Printre serialele care se bucură de sezoane noi se numără – Atypical – sezonul 3, The End of the F***ing World – sezonul 2, The Toys That Made Us – sezonul 3, The Crown – sezonul 3 (foto), High Seas – sezonul 2, Final Space – sezonul 2 și multe altele. 

Dintre filmele noi Netflix

Drama The King

În Anglia secolului al XV-lea, prințul Hal se transformă dintr-un rebel într-un rege puternic, după ce, cu reticență, moștenește tronul și numeroasele conflicte aferente.

Let It Snow

În ajunul Crăciunului, o furtună de zăpadă lovește un orășel, afectând prieteniile, iubirile și viitorul câtorva liceeni din ultimul an.

Drama Earquake Bird

În Tokyo, în anii ’80, o emigrantă misterioasă e suspectată de uciderea prietenei sale, care a dispărut după implicarea lor într-un triunghi amoros cu un fotograf local.

The Knight Before Christmas

Un cavaler medieval din Anglia este transportat în mod magic în prezent, unde se îndrăgostește de o profesoară de științe dezamăgită în dragoste. 

Klaus

Un poștaș detașat într-un orășel înghețat din nord îl descoperă pe Moș Crăciun. Un lungmetraj animat regizat de Sergio Pablos. Cu Jason Schwartzman și J.K. Simmons.

Drama The Irishman

Rolurile principale în saga lui Scorsese despre America postbelică, spusă din perspectiva unui ucigaș plătit, sunt jucate de Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci. 

Atlantics

Ada, o tânără de 17 ani dintr-o suburbie a Dakarului, se îndrăgostește de Souleiman, un constructor care se întoarce în vechiul cartier după ce dispăruse pe mare.

I Lost My Body

Aventuri, iubire și amintiri din copilărie se împletesc într-un film de animație premiat, în care o mână desprinsă de trup traversează Parisul în căutarea proprietarului.

Dintre documentarele originale Netflix

The Devil Next Door

Un bunic din Cleveland este acuzat de o crimă cutremurătoare, aceea de a fi infamul gardian al unui lagăr de concentrare nazist, cunoscut drept Ivan cel Groaznic.

Broken

Documentarul investighează sistemele în care bunurile de consum sunt vulnerabile în fața corupției și neglijenței, periclitând astfel sănătatea consumatorilor.

Bikram: Yogi, Guru, Predator

Bikram Choudhury, conducătorul unui imperiu global și charismaticul fondator al curentului „hot yoga” a fost pe val până când faptele sale șocante au fost descoperite. 

Dintre filmele licențiate

American Hustle, Atomic Blonde, Insidious: Chapter 2, My Big Fat Greek Wedding, Sex Tape, The Pursuit of Happyness, Game Night, American Made, Action Point etc.

Categorii Lifestyle