Cele mai noi pictoriale ale vedetelor. Pentru ce branduri au pozat

Kaia Gerber, Kendall Jenner , Lily-Rose Depp și Charlize Theron revin în atenția noastră în cele mai noi pictoriale ale brandurilor internaționale.

Kaia Gerber a pozat de curând pentru colecția Cruise 2020, semnată Yves Saint Laurent. Fiica de 15 a lui Cindy Crawford a moștenit frumusețea mamei sale și este deja un model cunoscut pe plan internațional.

Kendall Jenner este protagonista campaniei de sărbători a brandului Penshoppe. Fotomodelul în vârstă de 24 de ani și-a sărbătorit ziua pe 3 noiembrie, iar cu această ocazie, Kendall a organizat și o super-petrecere, unde toată lumea a venit costumată.

Charlize Theron este superbă, în pictorialul care promovează parfumul J adore Dior. Frumoasa actriță este imaginea parfumului de la Dior încă din 2004, iar în spotul publicitar, Charlize arată ca o zeiță, într-o rochie aurie.

Stella Maxwell are un contract cu brandul Versace, pentru promovarea colecției de ceasuri.

Chanel a publicat noi imagini cu Lily-Rose Depp. Actrița este imaginea parfumului Chanel N. 5, iar alegerea ei sugerează ideea că– în fiecare femeie este totdeauna o tânără curajoasă.