Cele mai noi campanii publicitare ale sezonului

Cara Delevingne, Lily Aldridge, Lea Seydoux și Alicia Vikander revin în atenția noastră, în această toamnă. Ele au pozat de curând pentru câteva dintre cele mai cunoscute branduri din lume.

Cara Delevingne a pozat din nou pentru cea mai nouă colecție a brandului Puma. Încă de anul trecut, Cara a început un parteneriat cu brandul Puma, ea fiind imaginea colecției de sneakersi ”Muse Cut-Out”.

Lea Seydoux și Alicia Vikander au fost protagonistele campaniei de promovare a noilor genți Louis Vuitton. Nicolas Ghesquiére, designerul Casei de moda Louis Vuitton, a decis ca noua colecție să fie promovată de vedete de la Hollywood.

Imaginile le infatisează pe cele două eroine purtând gențile Capucines, Twist si Dauphine, acestea impunându-se în ultimii ani ca genți New Classics, fiind și preferatele celebrităților.

Lily Aldridge a pozat și ea de curând pentru colecția toamnă-iarnă 2019 a brandului Ralph Lauren. Fotomodelul american este într-o formă de zile mari, după cele două nașteri și ne arată acest lucru în cel mai nou pictorial pentru Ralph Lauren. Frumusețea brunetei îmbrățișează stiluri elegante și casual, perfecte pentru sezonul rece.

FOTO: HEPTA