Cele mai noi campanii din domeniul frumuseții #beauty

Ne aflăm în sezonul lansărilor de tot felul pe piața de beauty. Un parfum proaspăt promovat de un cuplu celebru, rujuri în nuanţe de roz sau intense, farduri de pleoape, acestea sunt doar o parte din lansările acestei luni. Vei descoperi multe altele în cele ce urmează!

Calvin Klein a ales cuplu format din celebrul fotomodel Christy Turlington și soțul ei regizorul Ed Burns pentru a promova cel mai nou parfum Eternity Calvin Klein.  Lachlan Bailey e cel care a fotografiat cuplul iconic pe o plajă, în imagini alb-negru. Burns o trage adorabil pe Christy spre el, demonstrând că dragostea adevărată durează!

Kaia Gerber apare din nou în atenția noastră, în cea mai nouă campanie YSL Beauty. Brandul a lansat de curând o colecție de farduri pentru pleoape, în șase nuanțe. Supranumit Satin Crush Mono Eyeshadow, produsul poate fi găsit la prețul de 39 de dolari.

Manechinul italian Vittoria Ceretti apare în cea mai nouă campanie Chanel. După lansarea nuanțelor de ruj Rouge Coco Flash și a lacurilor de unghii în luna martie a acestui an, Lucia Pica vine să ne arate acum o nouă serie de rujuri Chanel Beauty.

Dior Beauty nu se lasă mai prejos și anunță o colecție completă de rujuri Dell Addict Stellar Shine. Gama a pornit de la ideea designerului că: „Fiecare femeie ar trebui să aibă ceva roz în garderoba ei.” Așadar, nu mai puțin de 10 nuanțe de roz în ediție limitată le așteaptă pe doritoare la prețul de: 38 dolari/ produs.

FOTO: Hepta