Cele mai noi campanii ale vedetelor

Continuăm seria noutăților acestui sezon cu lansări și colaborări inedite, din industria de fashion&beauty.

Taylor Hill, ambasadoarea Lancôme, a pozat pentru cea mai nouă campanie a brandului. Lancome a realizat o ședință foto foarte îndrăzneață, care ne-a atras atenția.

Rosie Huntington-Whiteley a pozat și ea extrem de sexy pentru cea mai nouă colecție Marks & Spencer. Logodnica lui Jason Statham este unul dintre cele mai apreciate modele internaţionale şi a reuşit să dea lovitura şi în lumea filmului. Ea s-a remarcat ca model Victoria’s Secret, iar la Hollywood a devenit populară după apariţia din Transformers şi din Mad Max: Fury Road.

Ambasadoarea brandului Dior, Bella Hadid, a pozat pentru cea mai nouă colecție de cosmetice a cunoscutului brand. Frumusețea Bellei pune în valoare și de această dată latura universală a noii colecții de makeup de la Dior.

Manechinul de origine italiană Vittoria Ceretti este protagonista pictorialului pentru cosmeticele “Chanel”. Modelul promovează colecția de Sărbători – Chanel Makeup.

Rihanna a scos sub umbrela brandului Fenty o colecție de bijuterii inspirate de Africa. Obiectele sunt inspirate din viața tradițională africană și celebrează creativitatea și bucuria.

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle