Cele mai mari defecte al fiecărei zodii 

zodii defecte

Ne-am obișnuit să citim numai despre lucrurile bune care caracterizează fiecare zodie, dar firea umană e dominată de bine și de rău, deopotrivă. Care ar fi lucrurile cu care nimeni nu se mândrește, care sunt defectele care trag în jos fiecare dintre cele 12 semne? Fiecare zodie are ”bubele ei”, fie că recunoaște sau nu. 

Berbec

Trebuie neapărat să încerci să-ți controlezi accesele de furie. Entuziamsul tău poate lua imediat o turnură neplăcută și să se transforme într-o scenă în care ești foc și pară. Câteodată, ești ca o bombă mergătoare, care se poate dezamorsa dintr-un moment în altul. Fă-ți un serviciu și du-te la o sală de sport unde să-ți verși toți nervii acumulați.

Taur

Ești foarte încăpățânat și vrei ca lucrurile să se desfășoare numai în felul în care îți place ție. Insistența e la granița cu obsesia și devii foarte posesiv, nu vrei să te desparți de nimic din ce-ți aparține. Las-o mai moale cu spiritul proprietății și nu te mai lega de orice lucru cu care ai intrat în contact.

Gemeni

Câteodată, îi faci pe cei din jurul tău să creadă că ești un mincinos cu două fețe. Nu te poți abține să nu bârfești și, astfel, încrederea în tine a celor apropiați scade. Oricât te-ai forța, ți-e greu să fii cinstit și loial, dar măcar ai un farmec anume prin care îți poți face cu ușurință prieteni noi, cu care să-i înlocuiești pe cei vechi, dezamăgiți de tine.

Rac

Ai impresia că faci foarte multe pentru cei din jurul tău și că nu primești mai nimic înapoi de la ei. Dezvolți un complex al martirului, cel care se sacrifică pentru binele celor din jur, iar viața și oamenii nu-l recompensează cu adorația supremă pentru asta. Satisfacția pe care ți-o dă faptul că alții au nevoie de tine îți perpetuează acest complex al victimei când nimeni nu-ți mai cere ajutorul.

Leu

Ești un monstru narcisist. Oriunde ai merge, veri să fii în centrul atenției, toată lumea să fie cu ochii pe tine. Și pentru asta ești în stare de orice. Chiar și să-i rănești pe cei dragi, doar pentru a mai capta puțină atenție. Nu te interesează deloc de sentimentele celor apropiați, important e să fie pe tine lumina reflectoarelor.

Fecioară

Poți fi un control freak nesuferit. Chiar dacă ție ți se pare că îți pasă de cei din jur și că vrei să faci să le fie bine, modalitățile prin care acționezi pot fi prost înțelese de cele mai multe ori. Nu așa funcționează treaba. Nu poți acționa numai de capul tău și nu poți numi asta interes. Se numește dominare și obsesie a controlului.

Balanță

Simpatizezi întotdeauna cu băieții răi, chiar dacă toți te cred o persoană echilibrată și obiectivă, care analizează toate aspectele unei probleme înainte să ia o decizie. Tu sfârșești prin a ține exact cu cei cu care nu ar trebui să împarți nimic, cu cei detestați. Nu poți spune că ești oripilat de anumite lucruri, iar apoi să le agreezi fără nicio remușcare.

Scorpion

E ceva în neregulă cu lucrurile care te pasionează. Acestea ar putea să le creeze altora repulsie, dar pe tine te atrag și te resping deopotrivă. Faptele abominabile îți suscită interesul, te fascinează. Asta nu înseamnă că tu însuți ai fi în stare să înfăptuiești, la rândul tău, ceva monstruos… Doar că acea licărire suspectă din ochii tăi spune altceva.

Săgetător

Ai fi liderul perfect al unui cult religios dubios. Nu-ți dorești decât să le inoculezi celorlalți adevărul suprem pe care numai tu îl cunoști și să-i îndepărtezi de valorile lumii normale. Învață mai bine să faci față problemelor tale proprii și lasă-i în pace pe ceilalți, nu au nevoie să le arăți nicio cale.

Capricorn

Ai impresia că tu nu greșești niciodată, iar când îți propui ceva, ești în stare să calci pe cadavre pentru a-ți atinge scopul. Ai impresia că toți ceilalți ar trebui să se dea la o parte și să te lase pe tine să-ți urmezi drumul, sacrificiul celorlalți e nimic în comparație cu satisfacția ta.

Vărsător

Crezi despre tine că poti salva lumea. Probabil, dar nu și oamenii. Nu te gândești mai departe de interesul propriu, sentimentele celoralți nu valorează nimic. În același timp, surprinzător, vrei o lume mai bună, dar fără să fii tu însuți bun.

Pești

Te lași ghidat de inimă și ăsta nu e chiar cel mai indicat lucru. Da, e adevărat, sentimentele te ajută să creezi, să vindeci, dar, de multe ori, te duc și pe căi greșite și acționezi prost. Emoțiile tale se pot transforma într-un coșmar. Nu ești întodeauna cea mai rațională persoană și-i blamezi deseori pe ceilalți pentru că suferi tu.

Categorii Lifestyle