Cele mai ieftine destinații de vacanță din Europa

 Cele mai ieftine destinații de vacanță

Odată cu venirea verii, ne pregătim și pentru vacanță, așa că nu e de mirare faptul că au început să apără tot felul de oferte tentante în diferite destinații. Pentru că știm că orice persoană apreciază un deal bun, am cercetat puțin zona de travel și am găsit cele mai ieftine destinații de vacanță din Europa. Nu de alta, dar poate vara aceasta economisești smart o parte din buget și ajungi chiar să vizitezi mai multe locuri.

PAPHOS, Cipru

Paphos, locul mitic al nașterii zeiței Afrodita, este un oraș aflat pe coasta Ciprului. Stațiunea se bucură de un climat mediateranean, cu soare abundent pe parcursul întregului an și este una din cele mai frumoase destinații de vacanță pentru cine își dorește mult soare și un bronz de invidiat. Conform esky.ro, ofertele în Paphos sunt de neratat în perioada mai-iulie, în care poți găsi zboruri între 48-84 euro, în funcție de intervalul pe care îl alegi.

 Cele mai ieftine destinații de vacanță

BARI, Italia

Ne îndepărtăm puțin de Cipru și ajungem în Italia, mai exact în Bari, capitala regiunii italiene Puglia și a provinciei Bari. Pe lângă peisajele care îți tăie respirația, nu poți merge în Bari fără să iei prânzul sau cina la restaurantul Grotta Palazzese, o adevărată experiență culinară. Prețurile pentru această mică escapadă variază între 51-70 euro în intervalul mai-august.

 Cele mai ieftine destinații de vacanță

BRUXELLES, Belgia

Dacă încă nu ai vizitat Belgia, acum ai ocazia. Bruxelles este în topul destinațiilor alese de români, fiind un oraș inundat de arhitectură și istorie. Lunile iunie și iulie reprezintă prilejul inedit de a rezerva un zbor către capitala Belgiei, prețurile fiind situate între 52-55 euro.

 Cele mai ieftine destinații de vacanță

BERLIN, Germania

Un număr copleșitor de muzee și zeci de berării, mii de animale și mii de tablouri, sunt doar câteva elemente pe care le găsești în Berlin, capitala Germaniei. Renumit și pentru viața de noapte agitată, Berlinul pare locul ideal în care să îmbini arta cu distracția. Vestea cea bună este că o poți face la un preț foarte mic, deoarece zborurile disponibile încep de la 36 euro.

 Cele mai ieftine destinații de vacanță

Foto: Hepta.ro

Categorii Lifestyle