Cele mai HOT produse de frumusețe

 

Începutul de an vine cu noutăți pe piața de frumusețe din România. Iată care sunt cele mai

noi produse pe care le-am testat de curând!

Apivita BEE RADIANT SPF 30

Noutățile săptămânii în materie de skincare vin de la Apivita. Brandul lansează BEE RADIANT, o nouă cremă de zi care conține SPF 30 și are în componență celule stem din portocală.

BEE RADIANT de la Apivita ne surprinde cu o formulă care conține 84% ingrediente naturale benefice pentru pielea noastră:

  • Protejează împotriva radiațiilor UVA/UVB
  • Oferă protecție împotriva factorilor agresori
  • Previne și reduce ridurile
  • Restaurează luminozitatea naturală a pielii

Îmbogățită cu 100% uleiuri esențiale organice pure de bergamotă, mandarină verde, trandafir și grapefruit, crema de zi ajută tenul să își recapete aspectul sănătos și vizibil întinerit.

Melkior Ultrashine Lipgloss

A venit timpul să ne luăm la revedere de la contouring și machiaje exagerat de grafice – trendințe care au cucerit lumea în 2017 –  și să le urăm bun venit texturilor glossy.

Glossy lids este unul dintre cele mai populare trend-uri. Deși poate îl cunoaștem de ceva timp, acest look a devenit din ce în ce mai cunoscut datorită versatilității de care dă dovadă, pentru că poate fi mixat și combinat cu aproape orice ținută.

Dacă până de curând foloseai gloss-ul transparent doar pentru buze, află că acum are încă o întrebuințare: pe pleoape. Și, pentru că tot este subiectul zilei, vreau să îți spun că Melkior a lansat de curând Ultrashine Lipgloss, o nouă colecție de gloss-uri irizate disponibile în două nuanțe: Sirena și True.

Produsele sunt disponibile atât online pe site-ul www.melkior.ro cât și în magazinele Melkior din țară.

AURA MUGLER

Noul parfum AURA MUGLER este o creație excepțională dedicată femeilor puternice, încrezătoare în propriile forțe.

Propus de Thierry Mugler și sculptat de către un artist înaintea intrării sale în producție, design-ul remarcabil al parfumului este simbolizat prin sticla verde în formă de inimă împietrită, completată cu detalii metalice bine definite. Toate te duc cu gândul la un adevărat obiect de artă.

Notele principale de flori de portocal și rubarbă se îmbină perfect cu notele sălbatice de vanilie Bourbon și wolfwood, astfel se creează o armonie perfectă care se remarcă printr-o esență lemnoasă și irezistibilă.

AURA MUGLER este disponibil în trei variante: EDP 30 ml (290 lei), EDP 50 ml (390 lei) și EDP 90 ml (520 lei).

Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Kiehl’s lansează Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, un ser cu o formulă îmbunătățită care conține o cantitate sporită de Vitamina C, ingredient cunoscut pentru puterea sa de a diminua ridurile fine. In plus, serul ne surprinde și cu un ingredient nou: acid hialuronic.

Noua formulă Powerful-Strenghth Line-Reducing Concentrate cu acid hialuronic promite rezultate mai bune și mult mai rapid vizibile. După primele utilizări, serul s-a dovedit a fi mai eficient decât varianta sa inițială, reușind să diminueze atât liniile fine cât și ridurile adânci, într-un timp record. În același timp, s-a observat și o îmbunătățire considerabilă la nivelul pielii, aceasta devenind mai netedă și luminoasă.

Noul ser Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate este disponibil în toate magazinele Kiehl’s din țară.

VICHY DERCOS

 Căderea părului, împreună cu pierderea densității acestuia, sunt două dintre cele mai des întâlnite probleme pe care femeile le întâlnesc pe parcursul vieții. Este important să știm că acest lucru se întâmplă atât din cauza factorilor externi – expunerea la raze UV, poluarea, folosirea uscătorului de păr – cât și din cauze fiziologice precum îmbătrânirea firului de păr.

Până în prezent s-au observat 3 semne care indică o pierdere evidentă a densității firului de păr:

  • Firul de păr devine fragil, își pierde fermitatea și se rupe ușor
  • Firul de păr își pierde elasticitatea
  • Scalpul devine vizibil

Cercetătorii Vichy vin în ajutorul nostru și ne oferă soluția acestei probleme: Vichy DERCOS-Solutions.

DERCOS este cea mai recentă lansare Vichy și constă într-un ansamblu de trei produse menite să lupte cu problemele părului tău: șampon și balsam cu efect de densificare și tratament cu efect de densificare.

Este demonstrat clinic faptul că densitatea părului este îmbunătățită în 6 săptămâni!