Cele mai frumoase sprâncene ale vedetelor

Frumusețea îți cere uneori să tragi cu ochiul în curtea vecinului. În materie de beauty, vecinii sunt starurile. Cu ce își îngrijesc tenul, cum și cu ce se machiază, cât de des apelează la proceduri cosmetice? Cam așa stau lucrurile și cu sprâncenele. Dacă te întrebi cum ar trebui să arate ele, topul celor mai frumoase sprâncene ale vedetelor vine cu răspunsul.

Naturale & pline

Sprâncenele Carei Delevingne par a fi perfecte. Sunt pline și naturale, iar din 2013 reprezintă o adevărată carte de vizită pentru aceasta. Mai mult decât atât, se pare că din acest moment locul sprâncenelor subțiri a început să fie luat tot mai mult de cele pline, groase, naturale. O altă vedetă care preferă sprâncenele pline este Lily Collins. Deși forma și culoarea părului său au fost adesea schimbate, aceasta a rămas fidelă sprâncenelor pline, după care poate fi recunoscută cu ușurință. Sprâncene pline preferă și Jennifer Lopez și Beyoncé. Iar lista vedetelor nu se oprește aici. Atent îngrijite, închise la culoare și pline, cele ale Camillei Belle par mai groase în partea centrală odată cu pensarea în colțul exterior. Lucru care place.

Cum le obținem?

Pentru a avea sprâncene pline, uneori este nevoie de creion și fard. Recurge la ele Zendaya. Astfel, artista umple cu ajutorul lor porțiunile libere, iar la final fixează totul cu ceară. Faptul că nu este o începătoare se poate observa din forma impecabilă a acestora. Și Sarah Hyland recurge la produse cosmetice pentru a avea sprâncele ceva mai pline. Și o face bine, superbii săi ochi fiind bine puși în evidență.

Creionul de culoarea cenușei o ajută pe Diane Kruger să aibă sprâncene cu un aspect natural. În timp ce pentru Emma Watson acesta nu este un element obligatoriu. Folosirea eyelinerului este însă absolut necesară pentru umplerea sprâncenelor. O variantă interesantă de sprâncene vine dinspre Hailee Steinfeld. Frumoase, umplute cu ajutorului creionului, formă fixată cu ceară. Însă… ușor neîngrijite.

Nici prea groase, nici subțiri

Jesicca Alba dă vina pe anii ’90 pentru pensarea excesivă. A realizat că lucrul asta nu a fost cea mai bună alegere pentru chipul său, astfel că astăzi sprâncenele ei sunt mai pline. Nu foarte groase, însă nici prea subțiri. În același tipar se înscriu și sprâncenele Sofiei Vergara.

Subțiri, însă cu stil

Cu sprâncene ușor subțiri cât să încadreze un chip delicat, fără a întrece limita, Kate Beckinsale deschide lista. O urmează Eva Mendes care le arcuiește, păstrându-le însă forma naturală. Nu în cele din urmă, Keira Knightley dovedește faptul că sprâncenele pot fi subțiri și stufoase atâta timp cât desimea acestora te ajută.

Arcuirea & naturalețea

Arcuirea sprâncenelor este cea care face diferența, pare a spune Angelina Jolie. Delicat dar în același timp puternic arcuite, sprâncenele îi complează trăsăturile feței. Nu toate sprâncenele sunt însă arcuite la fel de mult. Unele chiar aproape deloc. De exemplu, cele ale lui Miley Cyrus. Sunt drepte însă  îi pun în evidență ochii albaștri. Și tot sprâncene drepte poartă și Natalie Portman. Amintesc de cele ale lui Audrey Hepburn. Lucru care nu poate fi decât cu like.

Trage cu ochiul la sprâncenele vedetelor și găsește forma care să ți se potrivească!

SHOP THE STORY:

Foto: hepta.ro