Cele mai frumoase fotografii de la nunta regală

Gata, putem răsufla ușurați! Nunta regală a Prințului Harry și a lui Meghan Markle s-a încheiat și totul a ieșit perfect! Poate chiar mai bine decât se așteptau ei.

600 de invitați au umplut capela St. George de la Windsor, iar printre ei s-au numărat colegii din Suits ai lui Meghan, Oprah Winfrey, George și Amal Clooney, Elton John, Tom Hardy, Idrid Elba, David și Victoria Beckham. Evident, nu au lipsit nici membrii familiei Middleton (cu James și Pippa în frunte), sora Prințesei Diana, Lady Jayne Fellowes, care a ținut un discurs în cadrul ceremoniei religioase, mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, dar și Regina Elisabeta a II-a, într-un costum foarte colorat, după cum ne-a obișnuit, și Prințul Philip, care, deși s-a operat de curând, părea în formă pentru nunta nepotului său.

Dar cum o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, dezbatem în continuare highlight-urile zilei, analizând cele mai frumoase fotografii.

Întregul decor de la capela St. George a fost unul simplu, dar sofisticat în același timp. Florile albe au predominat.
Buchetul de mireasă al lui Meghan Markle a avut tot flori albe, acesta fiind un omagiu adus Prințesei Diana. Buchetul a fost format din flori de nu-mă-uita, preferatele Dianei, lăcrămioare și iasomie, dar și flori de mirt. Conform tradiției regale, buchetele de mireasă trebuie să conțină mirt, simbol al iubirii și al speranței. Prințul Harry a cules personal florile pentru buchet din grădina Palatului Kensington.
Drumul care ducea spre Windsor a fost astăzi plin de mii de oameni care au primit-o cu un entuziasm imens pe Meghan Markle.
Prințul William a fost cavalerul de onoare al Prințului Harry și nu s-a despărțit de el o secundă, ajutându-l să depășească emoțiile în așteptarea lui Meghan.
Deși toți pariau pe o rochie Stella McCartney sau Alexander McQueen, Meghan a ales o rochie Givenchy, creație a designerului britanic Clare Waight Keller.
Obișnuită de micuță cu responsabilitățile regale și cu protocolul, Prințesa Charlotte s-a oprit să le facă cu mâna fotografilor prezenți la Windsor.
And then… this happened. În locul sărutului de la balcon, Harry și Meghan au alea să ofere cea mai tare imagine de la nunta regală pe treptele capelei St. George.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle