Cele mai frumoase episoade de Crăciun din serialele noastre preferate

Crăciunul este la doi paşi, iar tu deja ai terminat de văzut şi revăzut atât filmele clasice, cât şi titlurile festive recent lansate? Nu-i nimic, pentru că avem o alternativă excelentă pentru seara de Ajun. Mai exact, un maraton de episoade cu şi despre Crăciun din serialele noastre preferate.

The Office, Downton Abbey, Gilmore Girls, Gossip Girl, Black Mirror şi multe altele: iată care sunt episoadele care te vor face să intri rapid în spiritul sărbătorilor de iarnă. Iar dacă sunt şi altele despre care crezi că ar merita să ajungă pe această listă, dă-ne un semn. 

Parks and Recreation – Citizen Knope (S04E10)

Serialul care ne-a făcut cunoştinţă mai bine cu Amy Poehler, Aziz Ansari şi Aubrey Plaza, Parks and Recreation ne-a propus o călătorie în Pawnee, un orăşel fictiv din Indiana, pe care Leslie Knope (Poehler) şi echipa sa de funcţionari publici încearcă să-l transforme într-un loc mai bun.

În episodul Citizen Knope, Leslie este suspendată din departamentul Parks şi pune la cale o acţiune civilă pentru a-şi atinge obiectivele pe care le are pentru Pawnee. Între timp, colegii ei de birou îi pregătesc cea mai simpatică surpriză de Crăciun: o construcţie din turtă dulce, care arată de-a dreptul spectaculos!

The Office – Christmas Party (S02E10)

Unul dintre cele mai bune seriale de comedie create în anii 2000, The Office explorează viaţa angajaţilor de la Dunder Mifflin Paper Company, o firmă de papetărie din Scranton, Pennsylvania. Show-ul este adaptarea celor de la NBC a versiunii britanice cu acelaşi nume, pe care Ricky Gervais a creat-o pentru BBC.

În Christmas Party, Michael Scott (Steve Carrell), managerul biroului, încearcă să dea tonul petrecerii la birou, unde colegii organizează şi un Secret Santa. Numai că planurile iniţiale nu decurg deloc aşa cum ar trebui, iar acumularea de momente dezastruoase compromite total desfăşurarea festivităţilor corporatiste.

Black Mirror – White Christmas (S02E04)

Da, chiar şi producătorii Black Mirror au creat un episod festiv, realizat, însă, în stilul caracteristic BM.

Protagoniştii Black Mirror: White Christmas, finalul celui de-al doilea sezon, sunt Joe (Rafe Spall) şi Matt (Jon Hamm), doi bărbaţi care lucrează împreună într-un avanpost din mijlocul sălbăticiei şi care, în ziua de Crăciun, încep să povestească despre efectele dramatice ale tehnologiei, pe baza unor întâmplări interconectate.

New Girl – LAXmas (S04E11)

În New Girl, actriţa Zooey Deschanel interpretează unul dintre cele mai simpatice personaje feminine din televiziune: Jess Day, o tânără uşooor extravagantă, care, după o despărţire complicată, ia decizia de a se muta alături de trei bărbaţi necunoscuţi într-un apartament. Deşi sunt total diferiţi, cei patru ajung să formeze cel mai tare grup de prieteni disfuncţionali.

În LAXmas, Jess se pregăteşte pentru un Crăciun la Londra, la familia iubitului ei. Doar că lucrurile nu ies tocmai cum a plănuit, aşa că ajunge să îşi petreacă ziua în aeroport, alături de gaşca sa.

Grey’s Anatomy: Grandma Got Run Over by a Reindeer (S02E12)

Dacă îţi e dor de un episod Grey’s Anatomy mai puţin dramatic, de pe vremea când personajele nu erau exterminate pe bandă rulantă, Grandma Got Run Over by a Reindeer este alegerea perfectă în prag de sărbători.

Crăciunul ajunge în Seattle, iar Izzie (Katherine Heigl) îşi ia în serios rolul de spiriduş şi îi decorează casa lui Meredith (Ellen Pompeo). Între timp, medicii de la Seattle Grace Hospital se pregătesc pentru o operaţie de transplant de inimă, pacientul fiind un băieţel care urăşte Crăciunul. Iar Derek (Patrick Dempsey) îşi dă seama că sentimentele sale pentru Meredith sunt mult mai puternice decât îşi imagina.

Downton Abbey – Christmas at Downton Abbey (S02E09)

Suntem în 1919, iar Crăciunul la Downton Abbey se anunţă a fi unul plin de fast şi strălucire. Cu toate acestea, tensiunile plutesc în aer, iar arestarea lui John Bates şi secretele care stau să iasă la iveală pun în pericol atmosfera festivă.

Gossip Girl – Roman Holiday (S01E11)

În Gossip Girl, Ziua Recunoştinţei este sărbătoarea preferată a lui Blair Waldorf (Leighton Meester), aşa că fiecare sezon are câte un episod special de Thanksgiving. Însă nici episoadele de Crăciun nu duc lipsă de intrigi şi drame new-yorkeze.

În Roman Holiday, Blair are parte de o surpriză neplăcută atunci când tatăl său vine acasă cu noul lui iubit, un model francez pe care Queen B îl vrea eliminat din vieţile lor. Între timp, Serena (Blake Lively) se pregăteşte pentru primul ei Crăciun alături de Dan (Penn Badgley) şi îi cere ajutorul Vanessei (Jessica Szohr) pentru a-i organiza acestuia o surpriză memorabilă.

Gilmore Girls – Forgiveness and Stuff (S01E10)

În fiecare sezon din Gilmore Girls există câte un episod dedicat Crăciunului, o sărbătoare de care locuitorii din Stars Hollow se ocupă cu cea mai mare seriozitate.

Forgiveness and Stuff, primul Crăciun din Gilmore Girls, dramele se ţin lanţ. Rory (Alexis Bledel) şi Lorelei (Lauren Graham) sunt certate din cauza nopţii pe care Rory a petrecut-o cu Dean (Jared Padalecki), iar Emily (Kelly Bishop) îşi retrage invitaţia pentru Lorelei la petrecerea pe care o dă în fiecare an de sărbători. Între timp, Richard (Edward Herrmann) suferă un atac de cord şi toată familia se reuneşte la spital.

Celelalte episoade de Crăciun din Gilmore Girls sunt: The Bracebridge Dinner (S02E10),  That’ll Do, Pig (S03E10), In the Clamor and Clangor (S04E11), Women of Questionable Morals (S05E11), Just Like Gwen and Gavin (S06E12), Santa’s Secret Stuff (S07E11).

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle