Cele mai frumoase culori de sezon pentru unghii

Culorile pe care le poți purta iarna aceasta pe unghii sunt ca zilele acestui anotimp: unele reci, altele nu atât de reci, însă în marea lor majoritate… reci. Să dăm iernii ce este al ei și să trecem în revistă cele mai frumoase culori pe care le poți așeza pe unghii.

Roz pudrat

Vorbim despre o nuanță pastelată, un nude cu note de trandafir și scorțisoară. Plină de feminitate și rafinament, cuminte și romantică, aceasta se potrivește atât ținutei de job cât și prezenței la un cocktail.

Lac de unghii Context Nail Laquer Slow Down, 15,00 $ – aici

Auriu strălucitor

Ce poate fi mai potrivit pentru Sărbători decât o ojă ce seamănă cu glitterul? Alege pentru unghiile tale un auriu strălucitor și vei păstra atmosfera de sărbătoare pentru întreaga iarnă.

Ojă cu gel Bourjois 1 Seconde Vernis & Top Coat, 22,00 lei – aici

Roșu

Culoarea asta este clasică iar clasicul va fi întotdeauna purtat. Chiar și pe unghii. Însă nu despre el este vorba acum. Ci despre o nuanță ce pare a-ți aminti de serile friguroase petrecute în fața unei cești de vin fiert. Da, despre asta spunem! Despre roșul unui vin fiert pus pe unghii. Asta chiar sună a iarnă.

Lac de unghii gel Barry M. Sunset, 28,05 lei, Marrionaud – aici

Roz

Și nu un roz oarecare. Un amestec de roz șters cu tente ușoare de prună și particule de zahăr. Pardon, sclipici. Da, parcă îți vine să îl mănânci. Iarna asta.

Set de unghii Deborah Lippmann Ice Princess, 17$, Sephora- aici

Negru ca o catifea

Negrul pe unghie nu mai este nicio noutate pentru nimeni din moment ce manichiura gotică este în tendințe. Aspectul de catifea îndulcește puțin duritatea, nuanța devenind accesibilă și pentru mai puțin iubitoarele goticului.

Lac de unghii Jin Soon Nail Polish, 18,00 $ – aici

Roșu deschis

Da, din nou roșu. Asta pentru că propunerea se referă la un roșu deschis ce amintește de costumul lui Moș Crăciun. Este o culoare a vacanței și a bucuriei, a căldurii. Partea bună este că această nuanță va putea fi folosită și după Sărbători în cel mai frumos stil clasic.

Lac de unghii OPI Infinite Shine Unequivocally Crimson, 38,99 lei – aici

Argintiu

E ca o beteală pe unghii. Strălucirea zăpezii direct pe unghiile tale. Dincolo de asta, una dintre cele mai bune idei pentru petreceri, argintiul nu are motiv pentru a lipsi de pe lista culorilor alese pentru iarna aceasta.

Lac de unghii Nails Inc Kings Cross Road The Reflectors, 12,75$, Debenhams – aici

Albastru închis

Sau, dacă vrei, albastrul cerului în miez de noapte. Îi adăugăm accente strălucitoare și avem o inspirată alegere pentru iarna asta. Gotic și elegant, sobru și catifelat.

Lac de unghii Christian Louboutin Nail Colour – The Noirs, 50$, Sephora – aici

Albastru-verde

E o culoare ce pare a-și schimba forma: ba albastru închis, ba verde strălucitor. Și chiar violet. Depinde de lumina în care o privești. Depinde de modul în care alegi să o privești.

Ojă Zoya Frida, 52,00 lei – aici

Foto: hepta.ro