Cele mai frumoase boutique-hoteluri din Europa

boutique hoteluri europa

Dacă era nevoie de o doză de inspirație pentru următoarele destinații de vacanță, iată câteva idei de locuri aparte. 

Little Green Bay, Hvar, Croația

”Less is more” e motto-ul celui mai apreciat boutique hotel din Croația. Construit pe locul uni vechi ferme și ascuns într-o pădure de pini, hotelul cu fațada de piatră asunde interioare elegante în culorile naturale, iar atenția la detalii este principalul atu. Hotelul are 15 camere, iar prețul începe de la 152 de euro/noapte.

boutique hoteluri europa

La Granja, Ibiza, Spania

La fel ca și în cazul Little Green Bay, La Granja este amenajat pe locul unei foste ferme ce datează din secolul 16. Hotelul este decorat în stil minimalist rustic, cu podele de piatră, mobilier de lemn masiv și de metal, iar atmosfera e completată de mirosul de lavandă. Un cort în stil Beduin amplasat în curte poate adăposti petreceri, sesiuni de meditație sau diverse alte adunări. Hotelul are 10 camere și costă 290 de euro pe noapte.

boutique hoteluri europa

Monaci delle Terre Nere, Zafferana Etnea, Sicilia, Italia

Localizat la poalele fertile ale Vulcanului Etna, hotelul te transpune într-o stare aventuroaso-eco-șic, datorată în mare parte energiei vulcanului. Camerele seamănă cu niște mini-peșteri stilizate, cu sobe de lemn, pereți din lavă și cu obiecte de artă contemporană. Hotelul are 12 camere, iar pretul pornește de la 152 de eur/noapte.

boutique hoteluri europa

Palatul Suter, București

Este cel mai exclusivist boutique-hotel din București. Situat in vecinatatea Parcului Carol, Palatul Suter a fost construit la începutul secolului al-19-lea ca reşedinţă a arhitectului elveţian Gustav Suter, apropiat al lui Carol I şi artizan al Parcului Carol, precum şi al cartierului Grammont. Palatul Suter are 17 camere şi apartamente diferite atât ca arhitectură, dar şi ca stil.

boutique hoteluri europa

Ammos Hotel, Chania, Creta Grecia

Hotelul amplasat pe cea mai mare și sudică insulă grecească este preferat de familiile cu copii. Designul este unul dintre cele mai reușite: cool, dar prietenos, comod. Hotelul are acces la plaja cu nisip fin, piscină încălzită, babysitter disponibil nonstop și mâncare tradițională cretană gătită în casă. În timp ce copiii se joacă, părinții pot practica yoga sau se pot bucura de masaje. Hotelul are 33 de camere, iar prețul pornește de la 106 euro/noapte.

boutique hoteluri europa

Categorii Lifestyle