Cele mai cool tendințe în manchiură ale acestei veri #beauty

Culoarea, tipul de lac, forma unghiei, inserțiile – toate acestea par un izvor nesecat de inspirație. Și, totuși, pentru zilele toride de vară ale lui 2021 ce va fi wow? Iată ce spun experții.

French colorat

Anul acesta renunțăm la clasicul french și aducem un strop de culoare. Ce zici de un amestec de culori? Mai exact, fiecare unghie să aibă o nuanță. Și ce zici dacă în loc de acea linie dreaptă, ai putea să creezi un model pe vârful unghiei?

Unghiile tip migdală

O variantă ceva mai alungită a versiunii ovale, manichiura sub formă de migdală și-a găsit locul peste tot pe Instagram. Pe lângă faptul că schimbă complet aspectul mâinilor, oferind un efect de alungire, dar și mai multă luminozitate, unghia de tip migdală te ajută să creezi efectul degetelor de pianist.

Manichiura cu pudră

Dacă ești în căutarea alternativei pentru manichiura cu gel sau cu acril, poți folosi pudra care te ajută să obții o culoare mult mai pigmentată.

Unghiile mate

”O abordare diferită față de finish-ul strălucitor cu care suntem obișnuite atunci când ieșim din salon este matifierea unghiilor”, afirmă Diana Marandiuc, OPI Professional Educational Manager.