Cele mai cool mantouri ale sezonului

mantouri

E vremea de reînnoit garderoba, aşa că după ce ne-am făcut o listă de dorinţe în ceea ce priveşte botinele, am trecut la capitolul mantorui. Căci nu poate să treacă sezonul fără să îţi fi adăugat colecţiei încă un pardesiu, palton, sau poate chiar o haină din blană!

De când am văzut-o pe podiumul show-ului Gucci toamnă/iarnă 2016, aceasta a devenit pentru mine una dintre piese favorite ale sezonului. Cine nu îşi doreşte să arate precum o supereroină din benzi desenate? Capa această nu numai că e ultra fun, ci are şi un mix de nuanţe fresh care înveselesc zilele mohorâte. De purtat ca statement piece alături de o ţinută all black.

untitled-1_0000_layer-9Capă Gucci – 14.830 lei – aici

Pardesiul de inspiraţie masculină este o piesă clasică, pe care o poţi purta ani de-a rândul, căci nu se va demoda vreodată. Nu te lăsa intimidată de alura sobră. Imaginează-ți-l pe cel de mai jos cu o fustă din dantelă întrevazându-se pe dedesubt şi o cămaşă din mătase cu panglică în jurul gâtului ivindu-se din spatele reverelor.

untitled-1_0003_layer-6

Pardesiu Mango – 549,90 lei – aici

Denim + blană e un mix super fresh şi o alternativă inedită la pardesiele clasice. În plus, fiind dintr-un material gros (denim clasic, confecționat din bumbac), căptușit cu fleece, este mai călduros decât te-ai aştepta. Şi oricum, în caz că nu este destul de călduros pentru tine, ar arată senzaţional cu un turtleneck supradimensionat pe dedesubt.

untitled-1_0002_layer-7

Pardesiu Zara – 199,90 lei – aici

În ultimele sezoane, blănurile pe care le-am văzut pe podiumuri sunt care mai de care mai inedite, în nuanţe neaşteptate, cu modele patchwork, sau orice astfel de artificiu stilistic care le transformă în piese statement. Haina de mai jos este din blană artificială, însă la fel de somptuoasă şi soft ca una din blană naturală.

untitled-1_0008_layer-1

Haină din blană artificială Vivetta – 1.445 lei – aici

Dacă eşti în căutarea unei piese minimaliste, îţi propun acest palton clasic, într-o nuanţă discretă de gri, cu un cordon subţire care accentuează talia. Ce poate fi mai elegant?

untitled-1_0007_layer-2

Palton Mango – 649,90 lei – aici

Acest palton cu croială cocon nu numai că avantajează cam orice tip de siluetă, ci are şi un guler înalt care…  1. alungeşte gâtul 2. ţine de frig. Nu mai ai nevoie de fular, însă poţi lega o eşarfă skinny la baza gâtului, lăsând capetele să iasă pe dinafara paltonului, ca un colier purtat peste haină.

untitled-1_0005_layer-4

Palton Zara – 449,90 lei – aici

În sezonul rece, majoritatea hainelor vin în tonuri sobre, aşa că eu îţi propun să ieşi din tipar cu un pardesiu în cea mai vibrantă nuanţă de roşu. Chiar dacă de regulă favorizezi nuanţele discrete, pardesiul de mai jos e prea dulce ca să nu îl adaugi la colecţia de haine de iarnă.

untitled-1_0004_layer-5

Pardesiu H&M – 318.90 lei – aici

Animal printul este unul dintre cele mai populare imprimeuri ale acestui sezon. Iar pardesiul de mai jos îl oferă în trei nuanţe tari, efervescente, pe o croială clasică, ce avantajează toate tipurile de siluete.

untitled-1_0006_layer-3

Pardesiu Acne Studios – 9.025 lei – aici

Dacă ţi-ai propus să te răsfeţi cu o piesă de îmbrăcăminte în această iarnă, fă să fie acest pardesiu cu mâneci XXL. Croiala inspirată de elemente florale şi nuanţa extrem de dulce de roz îl fac să fie o piesă ultra-feminină şi romantică.

untitled-1_0001_layer-8

Pardesiu Delpozo – 10.915 lei – aici