Cele mai cool lucruri pe care le-am văzut la New York Fashion Week

Încă nu s-a încheiat Săptămâna Modei la New York, însă am observat deja destul lucruri mega cool – fie pe podiumuri, fie în afara lor. Iată momentele care ni s-au părut cele mai cool:

Podiumul floral de la show-ul Tory Burch. Scenariștii show-ului au transformat podeaua într-un câmp de garoafe roz, creând fundalul perfect pentru colecția plină de romantism propusa de Tory pentru sezonul următor.

Bella Hadid mergând de la hotelul său către un show, cu o pungă de chipsuri în mână (ne bucură mereu când vedem că nici măcar supermodelele nu sunt imune la junk food). În plus, ne place la nebunie alăturarea roșu-fuchsia.

Look-urile extra romantice din show-ul Bibhu Mohapatra. Designerul de origine indiană este cunoscut pentru creațiile sale ultrafeminine, iar colecția pentru toamnă/iarnă 2018 nu face excepție de la regulă.

David Beckham, Harper, Cruz și Romeo, venind să o susțină pe Victoria Beckham la show-ul ei. Ce poate fi mai sweet de atât? 🙂

Machiajul ultra smoky și coafurile retro din show-ul Libertine. Fardul negru a fost aplicat difuz pe pleoape, iar rujul a fost estompat pe buze, pentru un look cât se poate de natural, în timp ce părut a fost creponat și prins cu agrafe în lateral, la nivelul tâmplelor.

Paltonul strâns în talie cu centuri Obi, din colecția Lujin Zhang.

Cerceii supradimensionați și bentițele late de pe podumul Tom Ford. Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, continuă să fie unul dintre cele mai hot supermodele în ascensiune, după ce, sezonul trecut, a defilat în 20 dintre cele mai importante prezentări din cadrul Fashion Month.

Look-ul Matrix propus de Alexander Wang. Complet cu ținute din piele neagră și ochelari minusculi, cu rame din plastic (care, apropo, sunt cel mai accesoriu al momentului, despre care am povestit și aici).

Hailey Baldwin la show-ul adidas, într-un total look adidas, complet cu o geacă matlasată XXL. Un outfit 100% on point, stricat totuși de botinele cu platformă XXL.

Tocurile cui pătrate din show-ul Alexander Wang. Purtate alături de pantaloni din fâș.

Romperul din lână pufoasă, de la Zadig & Voltaire. Inedit tocmai grație faptului că, în general, salopetele stil romper nu sunt realizate din materiale groase.

Gigi Hadid cu perucă roz și salopetă din lurex argintiu pe podiumul Jeremy Scott. Bonus: dresurile colorate, pe care ai să începi să le vezi din ce în ce mai des.

Geanta XXXXXL de pe podiumul Victoria Beckham. Poșetele miniaturale au avut un moment de popularitate, dar modelele încăpătoare încep să se reîntoarcă în tendințe.

Acest look hobo chic dinaintea show-ului Marc Jacobs. Similar cu outfitul pe care l-a purtat Dua Lipa săptămâna trecută.

Foto: hepta.ro