Cele mai COOL campanii publicitare are momentului

Ne aflăm în sezonul lansărilor de tot felul și avem campanii noi care merită toată atenția noastră. Elsa Hosk, Ana de Armas  și Cara Taylor au pozat pentru câteva branduri celebre.

Elsa Hosk pozează acum pentru noua campanie Lancaster. Frumusețea suedeză a apărut în reclame pentru brandul francez încă din 2013. Aproape un deceniu mai târziu, Elsa arată la fel de bine în campania pentru sezonul primăvară-vară 2020.

FOTO: Hepta

Actrița cubaneză Ana de Armas apare în atenția noastră pozând pentru retailerul de lux El Corte Ingles. Sezonul primăvara-vară 2020 cuprinde o gamă variată de produse, de la rochii cu imprimeu floral la jachete cool și tricouri cu desene desenate. Frumusețea Anei ne cucerește și de această dată în cel mai nou pictorial El Corte Ingles.

GUESS lansează o colecție cu haine sport, perfecte pentru orice perioadă a zilei. Brandul prezintă haine confortabile, de la pantaloni, pulovere și cămăși la sutiene sport, jambiere și adidași. GUESS are o abordare distractivă față de colecțiile sale de până acum.

Modelele Cara Taylor, Oumie Jammeh și Felice Noordhoff ne prezintă campania de primăvară-vară H&M 2020.

Steve Madden vine cu pantofi noi și accesorii pe placul tuturor în campania de vară 2020.

FOTO: Hepta