Cele mai COOL campanii publicitare ale momentului

Ultimele zile ale acestui an vin cu noutăți în industria modei. Gal Godot, Paris Hilton și Irina Shayk aduc în atenția noastră cele noi colecții ale unor branduri cunoscute.

Actrița Gal Gadot, imaginea Tiffany & Co, apare în cea mai nouă campanie a brandului. Eleganța bijuteriilor Tiffany & Co este pusă în valoare de frumusețea actriței, îmbrăcată într-un costum alb cu un croi clasic, surprinsă în timp ce savurează un desert fabulos.

Dacă în trecut Kaia Gerber a apărut în reclamele Omega împreună cu mama ei, acum tânăra promovează singură cea mai nouă campanie OMEGA. Celebra marcă de ceasuri de lux dezvăluie trei noi modele în acest sezon.

Paris Hilton, Nicky Hilton Rothschild și mama lor Kathy Hilton promovează campania Valentino din acest sezon. Ideea campaniei pornește de o aventură de familie. În rolurile principale: surorile Paris Hilton și Nicky Hilton Rothschild împreună cu mama lor.

FOTO: Hepta

Irina Shayk apare și ea în atenția noastră, la sfârșitul acestui an. Celebrul model pozează pentru campania Schutz Holiday 2020.