Cele mai COOL campanii ale vedetelor

Paris Jackson, Gisèle Bundchen, Keira Knightley și Bella Hadid au pozat pentru câteva branduri celebre. Iată ce campanii ne-au atras atenția, în aceste zile.

Stella McCartney a lansat o nouă colecție, în parteneriat cu Green Peace, al cărei mesaj principal este acela de a stopa defrișările în pădurea tropicală amazoniană. Actrița Paris Jackson este imaginea acestei campanii și o vedem purtând modele foarte cool, în ediție limitată.

FOTO: Hepta

Gisèle Bundchen pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. Supermodelul apare acum în atenția fanilor, într-un pictorial extrem de provocator, pentru cea mai nouă colecție a mărcii braziliene de bijuterii Vivara.

La scurt timp după colaborarea cu Heron Preston, Calvin Klein a dezvăluit acum campania de primăvară / vară 2021 pentru linia sa de lenjerie intimă. Simplitatea- este cuvântul care definește noua colecție a brandului. Realizate din materiale provenite din surse sustenabile, piesele conferă celei și celui care le poartă confort și lejeritate în mișcare. Kaia Gerber și Georgia Palmer sunt modele care pozează pentru cea mai nouă colecție CK.

Chanel dezvăluie linia de vară Coco Mademoiselle Summer, cu produse realizate special pentru lunile mai calde. Ambasadoare a brandului, Keira Knightley ne seduce din nou, într-o rochie albă fină, accesorizată cu un colier din perle.

Dior Backstage dezvăluie noua sa pudră concepută pentru utilizare multiplă, printr-o campanie publicitară care le are în centru pe Bella Hadid, He Cong, Ruth Bell și Imari Karanja.

FOTO: Hepta