Cele mai COOL campanii ale vedetelor!

Natalie Portman, Cara Delevingne, Doutzen Kroes, Kendall Jenner și Barbara Palvin ne-au atras atenția zilele acestea, în cele mai noi campanii publicitare ale brandurilor. Iată cum au pozat vedetele!

Natalie Portman este seducătoare în campania Dior pentru cel mai nou parfum. Extrem de talentată, cu un aer sofisticat și o sensibilitate debordantă, actrița întruchipează calitățile noului Miss Dior: prospețime și seducție.

Doutzen Kroes este foarte activă în această perioadă. Fotomodelul olandez promovează acum colecția primăvară-vară 2020 a brandului de lenjerie intimă Hunkemöller. Așa cum era de așteptat, Doutzen apare în ipostaze seducătoare și incitante, într-un pictorial care captează atenția tuturor.

Supermodelul Cara Delevingne prezintă un stil nou de încălțăminte pentru brandul PUMA.

Kendall Jenner este noua imagine Longchamp. Cu peste 116 milioane de urmăritori pe Instagram, top modelul de 1,80 cm înălțime se află în fruntea celor mai bine plătite modele din industrie, conform Forbes.

Barbara Palvin  a pozat și ea pentru linia de Valentine’s Day a brandului italian Philosophy di Lorenzo Serafini. Modelul promovează o colecție ce cuprinde tricouri cu mesaje și tot felul de elemente grafice.

FOTO: Hepta

Kendall Jenner și Gigi Hadid sunt protagonistele celei mai noi campanii Burberry. Brandul a dezvăluit colecția pentru sezonul următor, care include haine în culori neutre, dar și accesorii la care orice femeie visează.