Cele mai COOL campanii ale vedetelor

Gal Gadot, Beyoncé și Ashley Benson ne-au atras atenția săptămâna aceasta. Iată cu ce noutăți vin starurile, pentru începutul lui 2020!

Gal Gadot este noua imagine a brandului Smartwater, brand care face parte din compania Coca Cola. Actrița de origine israeliană apare în ținute lejere, cu un machiaj natural și un zâmbet care a cucerit o lume întreagă reușește.

Ashley Benson a pozat pentru noua companie Privé-Revaux. Actrița promovează cea mai nouă colecție de ochelari a brandului mai sus menționat. Linia include modele de ochelari cu prețuri sub 30 de dolari, încurajând astfel vânzările în rândul tinerilor.

Kaia Gerber este cel mai prezent model pe scena modei internaționale. Fiica lui Cindy Crawford a pozat acum pentru cea mai nouă campanie a brandului Jimmy Choo, pentru colecția primăvară-vară 2020.

Au apărut imagini noi din colecția lui Beyoncé, în colaborare cu Adidas: Adidas-X-IVY PARK.

“Aștept cu nerăbdare să relansăm și să extindem Ivy Park la o scară globală, alături de un lider dinamic. Acesta este parteneriatul vieții mele”, declara artista despre acest proiect.

FOTO: Hepta

Doutzen Kroes este imaginea brandului olandez Repeat Cashmere. Fotomodelul promovează acum campania primăvară-vară 2020.