Cele mai COOL campanii ale sezonului

Facem și astăzi o trecere în revistă a celor mai cool campanii din industria modei. Aflați noutățile începutului de toamnă în cele ce urmează!

Cea mai nouă campanie a brandului Dolce & Gabbana- “L art des Traditions”- o are în centru pe Chiara Scelsi. Manechinul italian ilustrează perfect frumusețea și senzualitatea femeii din Italia și apare în imagini alb-negru, imagini realizate asemenea unor cadre de film. Arta tradiției se remarcă, așadar, în campania Dolce & Gabbana, pentru sezonul de toamnă-iarnă 2020.

Campania Tour du Monde, semnată Giorgio Armani, ne-a atras atenția zilele acestea. Actrița și modelul american Adria Arjona face înconjurul lumii și pozează pentru acest proiect în patru locații diferite: Tokyo, Sevilla, Thailanda și India. De o frumusețe ieșită din comun, actrița apare într-o serie de imagini senzuale ce au rolul de a promova cel mai nou parfum al casei “My Way”.

Casa Ralph Lauren și-a prezentat colecția de toamnă iarnă 2020 – 2021. Colecția include: costume și rochii cu un croi clasic, cămăși și fuste elegante, iar albul și negru predomină în cea mai nouă colecție semnată Ralph Lauren.

Brandon Maxwell aduce în atenția noastră unele dintre cele mai iubite creații ale sale, odată cu lansarea Classics Collection II. Modelul Grace Elizabeth pozează în ținute reinterpretate, inspirate din colecțiile lansate de brand în primăvara și toamna lui 2016. Grace canalizează eleganța pură în imagini alb-negru de colecție.

Designerul american de modă Tom Ford și-a dezvăluit colecția de primăvară-vară pentru 2021. Culoare, exuberanță, îndrăzneală- sunt atributele care caracterizează noua colecție.

Marchesa ne-a dezvăluit cele mai noi creații în timpul Săptămânii Modei de la New York. Brandul propune pentru sezonul primăvară-vară 2021 rochii vaporoase, multă culoare, volume.

FOTO: Hepta