Cele mai COOL campanii ale momentului #fashion

Conținutul vizual este din ce în ce mai apreciat în mediul online, iar brandurile internaționale pun accent și mai mare pe imagine. Iată o selecție a celor mai cool campanii publicitare lansate la începutul acestui an!

Selena Gomez vine din nou în atenția noastră și lansează împreună cu Puma o nouă colecție de sneaker. În noua campanie a brandului, Gomez arată uluitor în timp ce poartă Puma din cap până în picioare. Artista își arată picioarele tonifiate în ținute menite să pună în valoare noii adidasi super-chic.

Louis Vuitton aduce un omagiu Anului Bivolului de metal în cea mai nouă campanie a sa, alături de modelul chinez Mao Xiaoxing. Colecția include accesorii și articole din piele cu Monograma 1854.

FOTO: Hepta

Campania Michael Kors primăvară / vară 2021 reunește natura cu peisajul urban, având ca promotoare modelele Rebecca Leigh Longendyke și Hiandra Martinez. Ședința foto pentru noua colecție a avut loc la grădina comunitară Bronx Community din New York.

FOTO: Hepta

La început de an, Dior lansează o colecție- capsulă dedicată Anului Nou. Denumită „Dior Hibiscus”, gama prezintă un model floral elegant pe unele dintre cele mai vândute articole ale casei. Articolele de îmbrăcăminte, cum ar fi o bluză și fusta plisată, dar și poșetele sau gențile Lady, Saddle și Book Tote sunt brodate cu floarea de hibiscus roșu și portocaliu.

FOTO: Hepta