Cele mai cool cadouri de sărbători pentru beauty lovers!

Mai mult ca sigur, perioada sărbătorilor de iarnă este una dintre cele mai iubite din an, în special atunci când ești un beauty lover adevărat. În această perioadă, brandurile de frumusețe dau frâu liber imaginației și creativității și ne impresionează cu cele mai deosebite pachete, cadouri și colecții! Este momentul în care nu știi la ce să te uiți mai întâi atunci când intri în magazinele de beauty. Totul sclipește, produsele sunt așezate în decoruri speciale și toată atmosfera te face să te simți ca un copil care descoperă cadourile de sub brad. Cu toate acestea, shoppingul de sărbători poate deveni un proces ușor stresant. Nu ai idee ce să alegi dintre atâtea opțiuni, ceea ce te face să devii ușor dezorientată. Fie că faci cumpărături pentru tine sau pentru prietenele tale, există câteva reguli simple care îți vor ușura considerabil efortul.

Adaptează produsele

În primul rând, atunci când vrei să cumperi seturi pentru o persoană dragă, ar fi bine să te gândești care sunt nevoile sale și în ce stil se încadrează. Analizează puțin machiajul pe care îl poartă, dacă este mai natural sau mai glamour. Dacă este o persoană care nu se machiază prea puternic, mizează pe produsele mai puțin pigmentate, iar dacă e genul care adoră machiajul și nu se teme de un strop de culoare, mergi pe produsele cu un pigment mai intens.

Mix & Match

Un alt aspect de reținut este faptul că, atunci când intenționezi să cumperi cadouri pentru mai multe persoane, nu este musai să alegi câte un set complet pentru fiecare, poți cumpăra anumite seturi pe care să le desfaci mai apoi și să creezi pachete personalizate, exact cu produsele pe care le vrei împreună. Există posibilitatea ca un set gata ambalat să nu te satisfacă în totalitate, poate acesta conține un produs pe care știi că prietena ta nu îl va folosi, însă, combinat în altă formulă, acesta poate funcționa pentru mama ta (de exemplu). În plus, persoanele cărora le vei oferi cadourile vor fi cu siguranță mai impresionate la descoperirea unui dar personalizat special pentru ele.

Să trecem la recomandări!

COLOURPOP  – Oh you fancy

Setul conține două produse esențiale pentru realizarea unui machiaj festiv, care sunt și foarte simplu de folosit. Dacă beauty lover-ul din viața ta iubește clasicul look cu buze roșii și fard auriu, acest set este cu siguranță cea mai potrivită alegere. Disponibil aici.

MELKIOR Holo nails + Pearl dust eyeshadow

Dacă știi o persoană care iubește un finish metalizat ce sclipește în diverse nuanțe în funcție de lumină, oferă-i un lac de unghii cu efect holografic, împreună cu un fard într-un ton asemănător, pentru un look cu adevărat glam. Produsele sunt disponibile în magazinele Melkior și aici.

BENEFIT – Date night with Mr.Right

Acest set se adresează celor ce iubesc acel aspect fresh! Produsele funcționează ideal împreună, dar și separat. Setul conține un blush și un ruj cremos, ambele într-o nuanță de piersică, un iluminator cremos, perfect pentru un glow discret și mascara pentru rimelarea genelor. Disponibil în magazinele Sephora.

ANASTASIA BEVERLY HILLS – Liquid Lipstick 3pc Set Mini

Iubitoarele de ruj lichid mat cu pigment intens vor adora acest set care conține trei Liquid Lipsticks în nuanțe delicioase și extrem de long-lasting. Desigur, poți combina câte un ruj cu alte produse pentru a realiza trei cadouri în loc de unul singur. Setul este disponibil în saloanele Anastasia Beverly Hills, dar și aici.

BECCA – Apres Ski Glow Face Palette

Paleta în ediție limitată care conține 6 nuanțe de iluminator pe care le poți folosi atât pe față, cât și pe corp, este cadoul ideal pentru iubitoarele de GLOW! Pe lângă ambalajul atrăgător, pudrele sunt pigmentate intens și pot fi folosite chiar și ca fard de pleoape. Paleta este disponibilă în magazinele Sephora.

Urmează și partea a doua a acestui Gift Guide în care voi împărtăși alte tips&tricks dar și noi sugestii, așa că fii pe fază!