Cele mai cool cadouri de sărbători pentru beauty lovers!

Deoarece sărbătorile se apropie cu pași repezi, a venit momentul să realizez partea a doua a acestui Beauty Gift guide. Dacă nu ai văzut prima parte, intră aici, vei găsi atât recomandări de produse festive, cât și tips utile atunci când mergi la cumpărături pentru cadouri.

Cine se poate sătura de ambalaje festive, colecții de sărbători și mult sclipici? Pe lângă faptul că pachetele de Crăciun ne stârnesc curiozitatea prin aspectul lor atractiv, această perioadă este un prilej de a încerca produse pe care poate ne doream de mult să le testăm, însă nu voiam să cumpărăm varianta full size. Majoritatea seturilor de sărbători conțin mai multe produse de tip travel size, pe care le putem purta în geantă, dărui prietenilor sau pur și simplu le putem testa pentru a decide dacă ne dorim varianta originală. Nu uita că poți să combini întotdeauna produse din diferite seturi pentru a putea obține un cadou unic, personalizat, pentru cei dragi.

Începe cu câteva produse de skincare, pentru un plus de răsfăț. APIVITA vine cu mai multe propuneri de seturi, focalizate pe diverse aspecte – îngrijirea tenului, a corpului sau seturi de îngrijire dedicate bărbaților. Avantajul este că toate produsele sunt realizate din ingrediente naturale. Setul de curățare facială FACE THE BEAUTY pentru ten și ochi sensibili conține un demachiant delicat și o apă tonică de față cu ceai de munte grecesc și extract organic de mușețel. Disponibil în magazinul Apivita din Băneasa Shopping City și în farmaciile SensiBlu.

Dacă suntem la capitolul de îngrijire a pielii, nu putem sări peste Calendarul L’OCCITANE care, te lasă să descoperi un nou cadou în fiecare zi. Calendarul conține produse în miniatură pentru îngrijirea tenului, a părului și a corpului. Cui nu i-ar plăcea să fie surprins cu o mică atenție zilnic?! Îl găsești în magazinele dedicate L’OCCITANE și în spațiile special amenajate din farmaciile Sensiblu.

La fel cum ne îngrijim tenul și corpul, trebuie să ne îngrijim și unghiile. Nu uita, mâna unei femei este întotdeauna prima carte de vizită a acesteia. Cei de la JESSICA colorează sezonul festiv în nuanțe îndrăznețe și irezistibile cu noi kit-uri-cadou create special pentru sărbătorile de iarnă. Având o formulă eco-friendly și 100% cruelty free, lacurile de unghii Jessica sunt sunt un must-have pentru o manichiură rezistentă și atrăgătoare. Kit-ul Holiday Phenom este propunerea ideală pentru iubitoarele de manichiuri rezistente și sofisticate. Conține un tratament de întreținere – REWARD, un lac de unghii și un top – Finale Shine din colecția Phenom. Disponibil aici.

Când vine vorba despre machiaj, TOO FACED nu încetează niciodată să ne surprindă cu cele mai atractive seturi. Best Year Ever Makeup Collection conține trei palete pentru față și ochi și o mascara Better Than Sex, travel size. Fiecare paletă conține 6 nuanțe de farduri de pleoape – atât mate, cât și irizate – și o nuanță de blush. De asemenea, setul vine și cu o trusă de machiaj în care vei găsi un ghid Glamour pentru realizarea unui look cu fiecare paletă. Fiecare paletă este creată pentru un anumit mood I belive in pink, Natural beauty și Super fun night. Disponibil aici.

Tot pentru iubitorii de make-up, în special pentru cei de glow, poți opta pentru setul de la BECCA Glow on the go kit, care conține celebrul iluminator compact dar și un iluminator lichid, ambele în variantă travel size. Disponibil la Sephora.