Cele mai bune trucuri pentru alegerea florilor de nuntă

Floria cover

Probabil că fiecare femeie şi-a imaginat, măcar o dată în viaţă, cum va arăta nunta ei. Unele au visat acest eveniment ani la rândul şi au ştiut dintotdeauna cum va arăta nunta lor până în cele mai mici detalii: rochia, voalul, locaţia. Altele au avut mici momente de reverie, privind dantela albă în reviste sau în vitrina unui magazin cochet. Cu toate acestea, un lucru este cert: fiecare mireasă îşi doreşte ca nunta ei să fie una de poveste şi vrea ca fiecare detaliu să fie perfect!

În goana după THE DRESS, acei pantofi à la Carrie Bradshaw şi locaţia perfectă, desprinsă parcă dintr-un film de dragoste celebru, nu uita un detaliu care va face cu siguranţă diferenţa: florile! Iar dacă pe lista ta de bride to be, florile nu se află în top 3, think again! Un decor floral și plin de culoare este un detaliu-cheie care îți poate transforma într-un mod spectaculos nunta. Iar fotografiile vor arăta atât de bine!

floria1

Specialiştii Floria La Evenimente îţi vin în ajutor cu câteva ponturi de bază, dar foarte importante, pentru ca tu să ai parte de o nuntă exact aşa cum ţi-ai imaginat!

#1: Less is more! Florile sunt acele accente care completează şi complimentează locaţia şi conceptul nunţii tale. Ele trebuie să se integreze în mod natural cu locaţia, pentru un effect classy.

#2: Joacă-te cu selecţia de flori! Nu-ţi fie teamă de mix and match-uri. Nu ai nevoie ca totul să fie perfect asortat şi, în plus, nici n-o să-ţi vină să crezi ce bine se pot alătura tipurile de flori clasice alături de cele misterioase şi exotice.

#3: Consultă un specialist! Evident că este nunta ta şi, prin urmare, fiecare detaliu trebuie să-ţi placă ţie şi să te reprezinte. Totuşi, când vine vorba de flori, există o gama atât de largă din care poţi alege! Designerii florali sunt alături de tine permanent tocmai ca tu să poţi alege exact ceea ce ţi se potriveşte!

#4: Regula de aur: enjoy it! Este ziua ta şi-ţi vei aminti cu drag de ea întotdeauna! Floria La Evenimente îţi urează: O nuntă aşa cum ţi-ai imaginat!

floria2

Foto: Floria

Categorii Lifestyle