Cele mai bune pudre de fixare

pudra de fixare

Pudră HD, pudră translucidă, pudră colorată, compactă iluminatoare, de fixare sau de finisare? Avem atâtea opțiuni și atâtea produse care fac lucruri diferite, însă astăzi ne concentrăm în jurul unui singur produs: pudra de fixare.

Dintre toate produsele din kitul de machiaj, pudra de fixare reprezintă, pentru femei, un produs pe care evită pe cât posibil să îl folosească. De ce? Legenda spune că pudra de fixare încarcă tenul, evidențiază ridurile și oferă un aspect prafos pielii. Desigur, toate aceste aspecte fac parte din miturile urbane pe care am decis astăzi să le desființăm. Odată cu dezvoltarea tehnologiei în zona de beauty, brandurile vin în întâmpinarea noastră cu noi produse menite să ne sară în ajutor. Prin urmare, în zilele noastre, pudra de fixare este formulată cu ingrediente care nu conferă un aspect inestetic, păstrându-și proprietățile și rolul de a fixa machiajul, toate acestea fiind posibile fără a încărca tenul.

De ce avem nevoie de pudra de fixare?

Răspunsul la întrebare este cât se poate de simplu: pudra de fixare ne ajută să obținem un machiaj rezistent, matifiază sau iluminează tenul în funcție de proprietățile pe care le are, conferă un plus de acoperire (dacă vorbim despre pudra compactă colorată). Cu ajutorul pudrei de fixare poți chiar și repara anumite greșeli precum aplicarea excesivă a fardului de obraz sau realizarea unui contouring mult prea evident.

Așadar, pudra de fixare nu este inamicul nostru, din contră, avem nevoie de ea în rutina noastră de machiaj. Mai departe, te invit să descoperi cele mai bune pudre de fixare care conferă tenului un aspect impecabil.

pudra de fixare

HUDA BEAUTY Easy Bake

O pudră pulbere ușor de utilizat ce se adaptează tuturor nuanțelor de ten, pentru un aspect natural și lejer, ajutând la estomparea porilor și liniilor fine și la fixarea machiajului pe durata întregii zile. Nuanțele sunt create pentru a se adapta tuturor tenurilor, corectând subtil nuanța pielii și oferind volum, pentru un aspect natural.

| Disponibila in Sephora, 168 lei |

pudra de fixare

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

O pudră discretă, mătăsoasă ce arată şi se simte natural. Conţine cel mai fin talc franţuzesc, iar ingredientul de reflectare a luminii atenuează liniile fine şi imperfecţiunile. De asemenea, pudra de la Laura Mercier ajută la netezirea tenului.

| Strawberry.net, 193 lei |

pudra de fixare

Too Faced Born This Way

O pudră pulbere lejeră și fină ce oferă machiajului o rezistență îndelungată. Pudra de fixare Born This Way creează un val luminos, oferind un efect natural. Nuanța sa universală este potrivită pentru orice ten, iar acidul hialuronic oferă pielii un aspect mai neted și vizibil întinerit.

| Sephora, 73 lei (travel size) |

pudra de fixare

Lancome Long Time No Shine

Pudra Lancôme Long Time No Shine fixează perfect fondul de ten și conferă tenului un look catifelat. Conferă pielii un efect catifelat, acoperă imperfecțiunile tenului și îi uniformizează nuanța, absoarbe excesul de sebum, fără să usuce tenul si conferă tenului un aspect mat perfect.

| Marionnaud, 120 lei |

pudra de fixare

Melkior Translucent Powder

Pudră compactă cu textură lejeră, nu încarcă tenul, uniformizează și oferă un aspect catifelat, mat. Pudra de fixare de la Melkior îmbunătățește aspectul pielii, mărește rezistența machiajului și are o textură fină.

| Melkior, 49.90 lei |

pudra de fixare

Pretty Vulgar Setting Powder

Această pudră translucidă de la Pretty Vulgar oferă o senzație minunată pe piele. Cu proprietățile sale revigorante, păstrează aspectul proaspăt și fără cusur toată ziua, cu utilizare regulată. Liniile fine sunt laminate și umplute, fără a lăsa urme de culoare în spatele lor.

| Douglas, 119 lei |

pudra de fixare

Bourjois Healthy Balance Unifying Powder

Healthy Balance Unifying Powder este o pudră pulbere care uniformizează tenul și îi conferă un finish radiant și luminos. Este îmbogățită cu vitamine din fructe ce restructurează pielea. Vitaminele provenite din Yuzu conferă un plus de luminozitate, pe când cele provenite din Sharon asigură hidratarea de care are nevoie tenul. Pudra este testată dermatologic, este non-comedogenica și hipoalergenica.

| Emag, 53 lei |
pudra de fixare

Chanel Vitalumiere

Pudra Chanel Vitalumiere fixează perfect fondul de ten și conferă tenului un look catifelat. Aceasta conferă pielii un efect catifelat, acoperă imperfecțiunile tenului și îi uniformizează nuanța, absoarbe excesul de sebum, fără să usuce tenul si conferă tenului un aspect mat perfect.

Shopping List: Cele mai hot produse de machiaj