Cele mai bune fonduri de ten pentru ten uscat

Spre deosebire de tenul mixt sau gras, tenul uscat se confruntă cu problema pielii care se descuamează. Așadar, texturile prăfoase, prea pudrate sau, pe scurt, produsele care matifiază, nu vor fi pe placul tenului uscat, deoarece acestea se vor “prinde” inestetic de porțiunile de piele uscată. Ce produse putem folosi pentru a arăta flawless? Află în rândurile ce urmează.

Din fericire, există soluții și pentru tenul uscat. O regulă importantă pe care ar trebui să o avem în vedere indiferent de ten ține de pregătirea pielii înainte de aplicarea machiajului. Așadar, serumul și crema hidratantă nu ar trebui să lipsească din rutina ta de îngrijire. Apoi, formula fondului de ten pe care îl folosim reprezinta unul dintre cei mai importanți factori, deoarece, în cazul tenului uscat, este recomandat să evităm fondurile de ten cu finish mat. În schimb, mizează pe produse cu finish luminos și texturi lichide pentru a obține un finish natural. Iată care sunt cele mai bune fonduri de ten recomandate pentru ten uscat:

Rimmel Lasting Radiance

Fondul de ten cu efect de iluminare Rimmel Lasting Radiance camuflează imperfecțiunile minore ale tenului, conferă instantaneu tenului un aspect sănătos și strălucitor. În plus, complexul Anti-Pollution protejează tenul față de efectele negative ale mediului.

Givenchy Teint Couture Everwear

Creat pentru a rezista chiar și zilelor intense, activității fizice și diverselor condiții meteo, Givenchy Teint Couture Everwear este un fond de ten satinat, cu acoperire mare, care uniformizează perfect nuanța tenului, netezește textura pielii și maschează imperfecțiunile, redând strălucirea naturală a pielii. Tenul capătă un aspect impecabil, chiar și în cele mai mici detalii, iar textura ușoară, senzorială, se aplică ușor pe piele, lăsând un strat imperceptibil.

Dior Backstage

Fondul de ten Dior Backstage Face & Body oferă o acoperire adaptabilă, de la un rezultat natural și luminos, până la un rezultat cu acoperire mare. Cu textura să fluidă și efectul de „second skin”, acest fond de ten ultraadaptabil oferă o intensitate personalizată, fără a usca pielea.

Bourjois Healthy Mix

Healthy Mix are o textură cremoasă ce conferă prospețime și luminozitate tenului și asigură un finish natural și uniform. Formula este îmbunătățită cu un mix de ingrediente și vitamine ce conferă un look fresh, fără urme de oboseală.  Aceasta este alcătuită dintr-o combinație de vitamina C, E și B5, care oferă tenului iluminarea, hidratarea și protecția de care are nevoie pe tot parcursul zilei.

Estee Lauder Perfectionist

Conceput pentru tenul matur, Estee Lauder Perfectionist Youth-Infusing icorporează tehnologiile serului Perfecționist, ducând fondul de ten la un alt nivel. Conceput printr-o asociere de ingrediente optice avansate, această formulă îmbunătațește tenul, subliniază și definește totul cu blândețe, pentru a evidenția trăsăturile feței și a ilumina tenul. Perfecting Priming Beads, prezente în formulă, umplu instantaneu ridurile și estompează imperfecțiunile.

Giorgio Armani Luminous Silk

Precizie infinită şi aspect fără cusur ce se adaptează oricărei nuanţe a tenului. Textura să că de mătase, uşoară, infuzată cu lumină, este inspirată de mătasea “charmeuse”, cunoscută sub denumirea de “materialul Împăraţilor” datorită strălucirii şi delicateţei sale unice. Disponibil exclusiv in magazinele DOUGLAS.