Cele mai bune cărți de bucate pentru primăvara 2019

carti de bucate 2019

Fie că ești pasionată de gastronomie sau de-abia începi să gătești, iată câteva cărți de bucate din care să te inspiri pentru viitoare rețete cu care să-ți dai gata invitații (sau chiar pe tine însăți, de ce nu?). Majoritatea pot fi comandate de pe internet.

Cake Confidence, de Mandy Merriman

carti de bucate 2019

Nu te simți încă pregătită să prepari prăjituri, dar îți dorești din tot sufletul să devii regina deserturilor? Aceasta e cartea ta căpătâi.

Cali’Flour Kitchen, de Amy Lacey

carti de bucate 2019

O carte cu rețete care cu siguranță vor fi apreciate de consumatorii avizi de carbohidrați, dar care nu vor să se mai simtă vinovați de consumul acestora. Rețetele sunt vegetariene, iar combinația de ingrediente duce la un rezultat delicios și sănătos, fără să fie banal.

Dinner for Everyone, de Mark Bittman

carti de bucate 2019

O carte care se adresează tuturor, inițiați sau începători. 100 de rețete care se împart în trei categorii: ușoare, vegane si perfecte pentru companie

Life Is A Party, de David Burtka

carti de bucate 2019

Sună bine dictonul „Viața e o petrecere!“ Chiar dacă nu ai de gând să te apuci să gătești preparatele propuse de autor, e o plăcere să răsfoiești volumul. Acesta cuprinde cele mai creative rețete și idei de organizare a unei petreceri, despre care se va vorbi mult timp după ce se va fi terminat.

Midnight Chicken, de Ella Risbridger

carti de bucate 2019

Autoarea a scris cartea într-o manieră foarte personală – vei găsi aici rețete care au ținut-o ocupată și i-au oferit satisfacția de care avea nevoie când nimic nu părea că funcționează.

Oven To Table, de Jan Scott

carti de bucate 2019

Din cuptor, la masă, în traducere liberă. Cartea cuprinde preparate care se gătesc într-un singur recipient. Toate ingredienele se amesteca într-o oală, iar rezultatul ar trebui să te dea pe spate. Comod și delicios!

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle