Cele mai bune 5 produse pentru sprâncene

Se spune că sprâncenele sunt ca o ramă pentru chipul oricui, ele oferă o expresivitate deosebită, sunt indicatorii de natură nonverbală care îi lasă pe cei din jur să observe stările personale. Niciun machiaj nu este complet fără niște sprâncene îngrijite care avantajează fizionomia fiecăreia dintre noi. Deși există trenduri, forma sprâncenelor trebuie să fie adaptată în primul rând în funcție de trăsăturile feței, iar în al doilea rând, în funcție de personalitate. Pe lângă forma pe care o putem obține prin pensarea lor, există fel și fel de produse care ne ajută să le definim și să le aranjăm în așa fel încât să reziste pe tot parcursul zilei. Industria frumuseții nu stă niciodată în loc, produsele clasice pentru machiajul sprâncenelor au fost actualizate sau chiar complet inovate. Chiar și pe rețelele sociale precum Instagram, acest subiect este foarte în vogă, s-a creat un trend celebru, #InstagramBROW, care reprezintă un mod specific de conturare a sprâncenelor. Cu toate acestea, în ultimii ani, tendințele de pe podiumurile de modă sugerează sprâncenele mai naturale, pline, stufoase ,,bushy brows”. Dacă acesta este efectul pe care vrei să îl obții, am realizat un tutorial video pe acest subiect:

Acum urmează să vă prezint favoritele #Alist, ce scop are fiecare produs și cum să le utilizați.

MELKIOR Corector pentru sprâncene – Cu acest produs poți umple spațiile goale din sprâncene, lăsând în același timp un aspect foarte natural. Este ideal să aplici o cantitate mică pe mână și să dozezi produsul, prin mișcări care imită firele de păr, cu o pensulă specială pentru sprâncene, ca cea din imagine (Anastasia Beverly Hills #7B). Gelul este disponibil în magazinele Melkior și aici.

INGLOT AMC Brow Liner Gel – Acest produs este creat tot pentru umplerea spațiilor goale, însă cu un pigment mai intens, pentru un efect mai strident. Este genul de produs cu care poți obține sprâncene conturate de tip #InstagramBrow, însă, în funcție de cum îl folosești, poți desena strict câteva fire de păr acolo unde este necesar pentru un efect mai discret. Produsul este waterproof, rezistă fără probleme pe tot parcursul zilei. Este disponibil în magazinele Inglot și aici.

ANASTASIA BEVERLY HILLS Brow Wiz – Acest creion pentru sprâncene este extrem de ușor de folosit, oricine îl poate utiliza cu succes. Are un pigment care permite și mici greșeli, fără a le evidenția într-un mod inestetic. Ajută la conturarea formei sprâncenelor pentru un efect soft. Este disponibil în saloanele Anastasia Beverly Hills și online aici.

NYX Tinted Brow Mascara – Cu siguranță produsul meu preferat pentru sprâncene! Este cel mai ușor de utilizat și cel mai rapid dintre toate cele recomandate aici. Tot ce trebuie să faci este să perii sprâncenele cu acest Brow Mascara și ești gata. Oferă textură firelor de păr, o nuanță care umple spațiile goale și le fixează pe tot parcursul zilei. Poți obține efectul de ,,Bushy Brows” prin aplicarea în mișcări ascendente a produsului pe firele de păr. Este disponibil în magazinele NYX și aici.

Lancôme Sourcils Tint – Acest produs este similar unui marker, însă are o pensulă foarte subțire care te ajută să trasezi linii fine, similare firelor de păr. Este ideal de păstrat în poșetă si oferă un aspect natural sprâncenelor. Disponibil aici.

Care este produsul tău preferat?

Foto: Claudia Neacșu.