Cele mai aşteptate filme din 2020

Dacă 2019 a fost un an cinematografic foarte plin, cu titluri care au încheiat serii importante (Avengers: Endgame şi Star Wars: The Rise of Skywalker, de exemplu) şi filme despre care, fără îndoială, vom auzi şi la Oscaruri, 2020 se anunţă a fi unul şi mai şi.

Blockbustere, sequeluri şi poveşti cu mult suspans şi acţiune: iată care sunt peliculele de neratat în noul an.

Dolittle – Premiera: 17 ianuarie

Dacă vă era dor de extravagantul veterinar care poate vorbi cu animalele, atunci trebuie să vă planificaţi (cel puţin) o vizită la cinema în luna ianuarie. Filmul prezintă călătoria lui Dr. Dolittle, interpretat de această dată de Robert Downey Jr., către o insulă misterioasă, în căutarea unui leac pentru Regina Victoria (Jessie Buckley). O aventură presărată cu nenumărate provocări, în care este însoţit, bineînţeles, de toată gaşca sa de prieteni cu blană şi cu pene.

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn – Premiera: 7 februarie

Doar un personaj atât de complex precum Harley Quinn (Margot Robbie) putea avea parte de un film cu un asemenea titlu, nu-i aşa? În noua peliculă, aceasta este recent despărţită de Joker şi plănuieşte să înceapă o viaţă nouă. Dornică să demonstreze cine este cu adevărat, îşi uneşte forţele cu încă trei eroine, Black Canary (Jurnee Smollet-Bell), Huntress (Mary Winstead) şi Renee Montoya (Rosie Perez), alături de care pune la cale o misiune de salvare a unei tinere neajutorate.

Little Women – Premiera: 13 martie

Unul dintre cele mai aşteptate titluri din 2020, Little Women trebuia să fie lansat în România la sfârşit de ianuarie, însă acum, data premierei s-a mutat în martie. Ecranizare a romanului omonim semnat de Louisa May Alcott, scris şi regizat de Greta Gerwig, filmul este un coming of age movie care explorează maturizarea surorilor March în timpul Războiului Civil American. Din distribuţie fac parte Saoirse Ronan, Emma Watson, Timothée Chalamet, Meryl Streep şi Louis Garrel.

A Quiet Place: Part II – Premiera: 20 martie

După evenimentele traumatizante prin care au trecut, Evelyn Abbot (Emily Blunt) şi copiii săi trebuie să înfrunte acum terorile din lumea exterioară, în timp ce continuă lupta pentru supraviețuire, având grijă să nu scoată niciun zgomot. Forțați să se aventureze în necunoscut, aceștia vor descoperi rapid că acele creaturi care vânează orice sunet nu sunt singurele pericole mortale care pândesc din umbră. Filmul este regizat tot de John Krasinski.

No Time to Die – Premiera: 10 aprilie

În No Time to Die, James Bond (Daniel Craig) încearcă să lase în urmă viaţa de agent secret şi să se bucure de un trai liniştit în exotica Jamaica. Dar planul său este dat peste cap în momentul în care apare Felix Leiter (Jeffrey Wright), un vechi prieten din CIA, care îi cere ajutorul. Astfel, o misiune simplă, iniţial, se transformă într-una mult mai periculoasă decât era de așteptat, o aventură plină de adrenalină, care îl poartă pe Bond pe urma unui infractor misterios, înarmat cu o tehnologie de luptă devastatoare.

Black Widow – Premiera: 1 mai

Chiar dacă aventura grupului de Avengers a ajuns la final, asta nu înseamnă că Marvel nu mai are poveşti de spus. La începutul lunii mai, descoperim evoluţia Natashei Romanoff (Scarlett Johansson) şi provocările pe care le-a avut de înfruntat până la Infinity War.

Fast & Furious 9 – Premiera: 22 mai

Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris şi Tyrese Gibson se reunesc pentru o nouă porţie de adrenalină în Fast & Furious 9, în regia lui Justin Lin.

Wonder Woman 1984 – Premiera: 5 iunie

Vara debutează cu un film extrem de aşteptat, Wonder Woman 1984, în care Diana Prince (Gal Gadot) are de înfruntat un inamic foarte abil, pe Maxwell Lord, interpretat pe Pedro Pascal. Pelicula este regizată de aceeaşi Patty Jenkins, femeia care a transformat Wonder Woman într-unul dintre cele mai mari succese DC Comics.

Top Gun: Maverick – Premiera: 26 iunie

După mai mult de treizeci de ani de serviciu în marina americană ca unul din piloții de top, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) se află acum acolo unde se simte în largul lui: face teste de pilotaj extrem de riscante și evită avansarea în grad, pentru că asta l-ar scoate de pe „teren”. Când primește o nouă grupă de absolvenți Top Gun la antrenamente pentru o misiune în premieră absolută, Maverick face cunoștință cu Bradley Bradshaw (Miles Teller), cunoscut drept Rooster, care este nimeni altul decât fiul unui bun prieten din trecutul lui.

Eternals – Premiera: 6 noiembrie

Epoca Avengers a apus, însă acum este momentul să facem cunoştinţă cu o nouă generaţie de supereroi. Produs de Marvel, Eternals este unul dintre cele mai aşteptate titluri ale lui 2020, mai ales că distribuţia include nume precum Angelina Jolie, Richard Madden, Kit Harrington, Salma Hayek şi Gemma Chan.

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle